Cumhuriyet Ortaokulu'ndan öğretmenlere anlamlı etkinlik

Cumhuriyet Ortaokulu dün Öğretmenler Günü olması sebebiyle oldukça anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ercan Sırmakeş ve üyelerin önderliğinde öğretmenlere yönelik okulda bir yemek düzenlendi. Tamamen Okul Aile Birliği üyelerinin el emeği ev yapımı yemeklerin ikram edildiği yemeğe, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz da katılım gösterdi.
Saat 12.30'da okulun ek binasında gerçekleşen yemekte, Veliler, öğretmenleri bu çok özel günde unutmayarak, anlamlı bir etkinliğe imza atmış oldular. Cumhuriyet Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ercan Sırmakeş basın mensuplarına yaptığı açıklamada, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü en içten dileklerle kutladı.
Bu arada yemek esnasında bir sürpriz yaparak, etkinliğe katılan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günün tebrik etti. Türköz, 5 yılını Cumhuriyet Ortaokulu'nda geçirdiğini kaydederek, bu okulun kendisi için büyük anlamı olduğunu vurguladı. Türköz ve beraberindekiler, öğretmenlere birer karanfil de hediye ettiler.
Okul Müdürü Hüseyin Kalkan ise yaptığı açıklamada, Okul Aile Birliği üyelerine katkılarından ötürü teşekkürlerini sundu. Etkinlik, toplu olarak Öğretmenler Gününe özel pastanın kesimi ile son buldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol