Çisem ve Ahmet hayatlarını birleştirdiler

İkbal-Yalçın Tuna'nın kızları Çisem Tuna ile Bilge-Önder Küçüksarp'ın oğulları Ahmet Volkan Küçüksarp, Cumartesi günü saat 19.30'da Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğün ile hayatlarını birleştirdiler.

Mutlu çiftin Cumartesi günü gerçekleşen düğününe çok sayıda yakını katıldı
Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğüne mutlu çiftin ailesi, akrabaları, dostları, yakınları, kısacası tüm sevenleri iştirzak ettiler. Alkışlar eşliğinde sahneye gelen çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Gelen konukları tek tek mutlu çiftin aileleri karşıladı. Konukların salonu doldurmalarıyla birlikte düğün de başlamış oldu. Alkışlar eşliğinde sahneye gelen Çisem ve Ahmet Volkan ilk danslarını gerçekleştirdiler. Daha sonra ise pasta kesimi gerçekleşti. Ardından takı töreniyle devam eden düğünde, mutlu çiftin sevenleri çam sakızı çoban armağanı takılarını hediye ettiler. Çok sayıda misafirin katıldığı düğünde, takı töreninin ardından tekrar dans pistine çıkan çifte, birçok davetli de eşlik etti. Romantik dans müziğinin sonrasında ise, düğünlerin vazgeçilmez eğlencesi oyun havalarına geçildi. Çisem ve Ahmet Volkan çiftini yalnız bırakmayan tüm sevenleri bu mutlu gecede, onlarla birlikte oynadılar, onlarla birlikte coştular. Muhteşem eğlence gecenin geç saatlerine kadar sürdü.
Gazetemiz olarak bir kez daha Çisem ve Ahmet Volkan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyor, "Allah bir yastıkta kocatsın" dileklerimizi sunuyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol