Çiler ve Ekibi özel çocuklar ile buluştu

"Her anne çocuğunun kendisinden önce ölecek olma ihtimalinden korkar, ama otizmli çocukların anneleri çocuklarından önce ölecek olma ihtimalinden" sözleri ile ziyaret ettikleri öğrencileri ve ailelerini yakından tanıdıklarını belirten Kayraklık, Alper Çiler Başkanlığında sosyal anlamda, hayatın içinde daha çok var olan bir AK Partinin olacağını belirtti 

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti İl Sosyal işler Başkanı Serap Kayraklık, İl Yönetiminden Fikri Altınel, Şenay Ülgen, Çınar Tiri ve AK Parti Merkez İlçe teşkilatı adına Fatih Toklucu ile Hakan Özbay dün saat 10,00'da, özel çocuklarımızın eğitim gördükleri Eğitim Uygulama Okuluna ziyarette bulunarak, öğrenciler ile kucaklaştılar.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, "Hayatın içinde var olan tüm insanlar ve oluşturdukları aileler AK Parti iktidarının, otomatikman bizlerin sorumluluk alanı içinde yer almaktadırlar. Bu bilinçle en çok ilgiyi hak eden çocuklarımızın yanında olup okul müdürümüze, yanlarında olduğumuzu belirtmek istedik." Dedi.
Kırklareli Eğitim Uygulama Okulu Müdürü olarak yeni atanan Göksel Baytok ise, "Bulunduğumuz ve hizmet etmek istediğimiz okul için sorumlu bakanlıkların desteği çok büyük. Bizlere verdiğimiz mücadelelerimiz sırasında yalnız olmadığımızı gösteriyorlar. Kırklareli AK Parti ailesine ve ciddi anlamda kalkınmamızda önemli rol oynayan AK Parti iktidarına teşekkür ediyor. Alper Çiler'e ve yeni yönetimi ile zor görevinde başarılar diliyorum." Sözleri ile yerel ve ulusal manada AK Parti kanadından aldıkları destekten dolayı teşekkür etti.
AK Parti İl Sosyal işler Başkanı Serap Kayraklık ise yaptığı açıklamasında, "AK Parti il Başkanımız Alper Çiler ve yönetim arkadaşlarımızla beraber AK Parti İl Sosyal İşler Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu eğitim uygulama okulumuza özel çocuklarımızı, eğitimcilerimizi, velilerimizi ziyaret edip sorunları dinlemek ve yerinde tespit amacıyla ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretimiz esnasında oldukça duyarlı davranan ve katkılarını esirgemeyen İl Yönetim Kurulu üyemiz Çınar Tiri'ye teşekkürü bir borç biliriz." Diyerek ziyaret kapsamını özetledi.
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler hediyeler dağıttığı çocukların okul bünyesinde sahip oldukları şartları bizzat inceledi ve notlar aldı. Müdür Baytok ile okul için nelerin yapılacağı konusunda uzunca görüşen Çiler, öğretmelere ve öğrencilere başarılar diledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol