Cenk Alptekin Milli Takım'da

Daha önce Kırklarelispor'un minikler takımında da top koşturan, ardından 2011 yılında Fenerbahçe takımının altyapısında forma giyerek başarılı bir kariyerin ilk adımlarını atan genç yetenek Cenk Alptekin, U14 Milli Takımı hazırlık kampına katıldı. Kırklareli doğumlu olan Alptekin, ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor
12 Ocak 2001 Kırklareli doğumlu olan ve Fenerbahçe'nin altyapısında forma giyen Cenk Alptekin, U14 Milli Takımı Hazırlık Kampı'na katıldı. 23 Kasım Pazar günü Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanan oyuncular, U14 Milli Takımı Teknik Direktörü Güngör Şahinkaya ve antrenör Adnan Örnek gözetiminde Pazartesi ve Salı günü gerçekleşen çalışmaların ardından kamptan ayrıldı. Kampın Pazartesi günkü çalışmalarına katılan Milli Takımlar Kaleci Departmanı Sorumlusu Alper Boğuşlu ve kaleci antrenörü Özden Öngün, genç kalecileri çalıştırdı.
Kampta yer alan 46 genç futbolcuya, 24 Kasım Pazartesi sabahı teknik testler uygulandı. Oyuncular, aynı gün öğleden sonra kendi aralarında takımlara ayrılarak maçlar yaptı.
Futbolculara, Salı sabahı ise Milli Takımlar Fiziksel Performans Departmanı Sorumlusu Levent Şahin ve performans antrenörü Muratcan Üner gözetiminde ise fiziksel performans testleri uygulandı. Hava muhalefeti nedeniyle Riva TFF Meral-Celal Aras Spor Lisesi salonunda yapılan çalışmalar İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencilerinin işbirliği, katılımı ile gerçekleşti. Oyunculara esneklik, çabukluk, patlayıcı kuvvet, sürat ve dayanaklılık testleri uygulandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol