Çabanoğlu, 'Çatı'yı topladı

AK Parti iktidarının çıkış yeri olarak tarihe geçen Pınarhisar'da, 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin mini bir sonucu gözler önüne serildi. "Türkiye'nin büyümesinde ve gelişmesinde onun katkılarını kimse göz ardı edemez. O bu millet için büyük şans. Bende Başbakanımızın ricasını kabul ederek, AK Parti Pınarhisar il Başkanlığını kabul ettim." Sözlerinin sahibi Pınarhisar Esnaf Odaları Birliği ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Çobanoğlu verdiği iftar yemediğinde CHP - MHP ve AK Partili binlerce ilçe sakinini bir araya topladı. Halkın bu ilgisine Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ve Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz'de eklenince 16 gün sonrasının seçim rengi ortaya çıkmış oldu. "Muhtar bile olamaz" denilen 2000 sonrasının dikkatleri üzerine çeken,  KÖŞK'e çıkması çeşitli kurgu ve süreçlerle engellenmeye çalışılan dünya liderleri tarafından kıskanılan Devlet Adamı Erdoğan'ın mesajının okunduğu buluşmada, Pınarhisar halkının Başbakan'a yakınlığı ile bilinen Çobanoğlu'nun etrafından toplanması ise ayrıca hafızalardaki yerini aldı. Tüm siyasi parti renklerinin olduğu buluşmada "İşte halkın çatısı" sözleri tepeden inme ÇATI adayına gönderme olarak akıllarda yer etti

Pınarhisar Esnaf Odaları Birliği ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İbrahim Çobanoğlu, AK Parti Pınarhisar ilçe başkanı olarak ilk ciddi atağını yaparak binlerce Pınarhisarlı vatandaşı etrafına topladı.
Dün akşam Pınarhisar'da yazlık bir düğün bahçesinde verilen iftar yemeğinde HALKIN teveccühü kadar, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanlarının orada bulunmalarıda ayrıca dikkat çekici bir başka ayrıntıyı oluşturdu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan  ve yeni Türkiye'nin Mimarı  Cumhurbaşkanı adayımızın Özel Kalem Müdürü Türker Yörükçüoğlu, AK Parti Kırklareli İl Müdürü Ahmet Zeki Kılavuz, Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, AK Parti Kırklareli İl Teşkilatının tüm kademeleri, halkın tabanından MHP'li, CHP'li yüzlerce Pınarhisarlı, önce Cumhurbaşkanlığı seçimleri için İl mitinglerine devam eden Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajını dinledi.  
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Pınarhisarlı vatandaşlara gönderdiği mesajında;  "Siyaset yolculuğumuza başladığımız günden bu yana, milletimizin gösterdiği istikamette yolumuza devam ettik ve çıktığımız bu yolda attığımız tüm adımları halkımızın tercihlerine göre şekillendirdik. Bu yüzden siyasetimizin ana eksenini belirleyen milletimizin iradesidir. Bundan sonraki rotamızı da belirleyen yine bu irade olacaktır. Ben ve yol arkadaşlarım geçmişin siyasi alışkanlıklarından hep uzak durduk, ayrıştırıcı siyasetin tuzağına düşmedik. Bütünleştirici ve yapıcı siyasetin temsilcisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Kalıcı eserler üreterek milletimize hizmet ettik. Bu sayede Türkiye hayallerine daha yakından bakmanın haklı ve gururlu heyecanını yaşamaktadır."
"Biz millete efendilik yapmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik"
"Şimdi, millet Cumhurbaşkanı'nı ilk kez seçiyor. Bu seçimle beraber Türkiye vesayetler döneminden tamamen kurtulacak ve halkın iradesi ile seçilen Cumhurbaşkanı ile yoluna devam edecektir. Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçilmesi Cumhurbaşkanlığı Makamı'na güçlü bir meşruiyet sağlayacak, bu sayede bu makam asıl anlamını bulacaktır."
"İlk kez halkın iradesiyle yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde beni 12. Cumhurbaşkanlığı için aday gösteren tüm milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kimse unutmasın ki bugünlere kadar hep birlikte geldik. Cumhurbaşkanlığı adaylığımla ise yeni ve güçlü bir Türkiye'ye doğru hep birlikte yürümeye devam edeceğiz."
"Bir kez daha karar, yetki, söz ve mühür millettedir. Bir kez daha takdir milletindir. Milletim son sözü kararıyla birlikte söyleyecektir. Sizlere inanıyorum, Sizlere güveniyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun." Dedi.
AK Parti Pınarhisar il Başkanı İbrahim Çobanoğlu ise, çıktıkları bu yolda muafa olacaklarına inandıklarını dile getirerek, parti gözetmeksizin davetine icabet eden herkese teşekkür etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol