ÇOGEP kapsamında İstanbul gezisi düzenlendi

ÇOGEP (Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü, 

Toplum Destekli Şube Müdürlüğünün yürüttüğü " Yaylada Buluşalım " isimli proje kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği Ahmet Yener Ortaokulu ve Bilal Yapıcı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden oluşan 40 kişilik öğrenci grubuna 1 gece konaklamalı İstanbul Gezisi düzenlendi.
Gezi kapsamında 25 Ekim günü İstanbul iline hareket edildi. İstanbul' da Panaroma 1453, Miniatürk, Vıaland gezildi. Bir gece konaklama yapıldı. Ertesi gün Tekneyle Boğaz Turu, Skyride, Eminönü, Sultanahmet, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı, Topkapı gibi tarihi ve kültürel yerler gezildi. Saat:22.30 sıralarında ise Kırklareli iline dönüldü.
Geziye, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünden Şube Müdürü Tarık Arın ve 5 Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, Emniyet Müdürlüğünün diğer kadrolarından 3 personel ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünden 2 öğretmen öğrencilere refakat ettiler.
Bilgi toplama kursu verildi
EGM Asayiş Daire Başkanlığı ile koordineli olarak 2014 yılı Hizmet İçi Eğitim Planı çerçevesinde bilgi toplama alanında görev yapan veya görev yapması planlanan personeli yetiştirmek amacıyla Müdürlüğümüzce 20 Ekim-24 Ekim 2014 tarihleri içerisinde Müdürlüğümüz ana hizmet binası 2. Katında Bulunan Akıllı Sınıfta"Bilgi Toplama Kursu" düzenlendi.
Kursa il merkezindeki birimlerimizden 13, ilçelerimizden 7 personeli l genelinde toplamda 20 kursiyer katılmış kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olarak sertifikalarını almaya hak kazandılar.
Kurs sonunda; eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Mandacı ve Asayiş Şube Müdürü Ragıp Tunç tarafından verildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol