"Büyük Türkiye'nin Kapılarını Halkımız Açıyor"

Kırklareli'ne son 10 yılda 4 milyar TL yatırım yaptık. Bu tür yatırımlarımızı ve desteğimizi artırarak devam ettireceğiz çünkü Türkiye'nin her yerindeki vatandaşlarımız gibi Kırklareli de hizmetin en iyisini hak ediyor" diyerek memleketi olan Kırklareli'nin her şeyin en güzelini hak ettiğini belirten AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, ülke insanının merak ettiği birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu. 2023, 2053, 2071 gibi uzun vade hedefleri olan Türkiye'de mutlak ve tek güç olarak HALKI işaret eden Vekil, 10 Ağustos tarihindeki nihai sonuçtan emin olduğunun ve her fırsatta Milli irade vurgusu yapan ülke insanının tercihinden emin olduğunun altını ustaca çizdi

"Cumhurbaşkanlığı Seçimleri Türkiye'nin geleceği için çok önemli. Dikkat ederseniz biz hep kritik seçimler yaşadık.

Hiç normal bir seçim yaşamadık ama 2010 Referandumundan bu yana yaşadığımız tüm seçimler, 2007 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri, Anayasa Paketi, 2010 da hayır diyenlerin bile sonucundan faydalandığı büyük bir anayasa değişikliği ve referandum ve 2011 seçimleri ile 30 Mart Seçimleri. Bunların hepsi birbirinden kritik, birbirinden önemli seçimlerdi. 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri tüm bu saydığım seçimlerden daha da önemli bir seçim olacak." Şeklinde Önadım Medya Grubuna ÖZEL açıklamalarda bulunan Gürşan, "Hedefleri 2023 - 2053 - 2071 olan Türkiye'nin gelecek inşasında en önemli belirleyici gücün HALK olduğunu belirtti.
"Ülkenin potansiyelini biliyoruz,          milletimize güveniyoruz"
Kırklareli'ne yapılan yatırımın % 68'i Milletvekilliği yıllarında gerçekleşen Gürşan, "Türkiye'nin çok ciddi hedefleri var. Biz yola çıktığımız günden bu yana çok ciddi hedefler ortaya koyuyoruz. Diyoruz ki önümüzdeki şu kadar sürede 15 bin kilometre duble yol yapacağız. 79 yılda 6 bin yapılmış. Nasıl yapacaksınız 15 bini? Milleti kandırmayın diyenler oldu ama şu anda 18 bin kilometreden fazla duble yolu tüm Türkiye'de yaptık. Hızlı tren getireceğiz dediğimizde bize gülüyorlardı ama artık Marmaray'ı gerçekleştirdik. 3. köprü dedik olmaz dediler ama yapıyoruz. Dünyanın en büyük havaalanlarından birini yapacağız dedik İstanbul'un üçüncü havaalanı dedik dışarında çok içerinden yapamazsınız diyenler oldu.  Temeli attık üç sene sonra hizmete sokacağız. Kanal İstanbul dedik tam çılgınlık ama bu kadar da olmaz dediler çalışmalarını yapıyoruz ihalesini yapacağız. Biz hedefler koyuyoruz ve hedeflere ulaşıyoruz. İhracat hedefi diyoruz ülkemizi söylediğimiz zamandan daha önce oraya ulaştırıyoruz çünkü gerçekçi rakamları ortaya koyuyoruz. Ülkenin potansiyelini biliyoruz, milletimize güveniyoruz ve hedeflerimizi ortaya koyuyoruz. Bu hedefleri ortaya koyarken de hiçbir zaman popülizm yapmadık." Diyerek sözlerine devam etti.
"Allah'ın izni, halkımızın desteği ile…"
"Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı Seçimi Türkiye'nin dönüm noktası olacak. Türkiye'nin yeniden yapılanması, yeniden şaha kalkması ve hamle yapması için önemli bir fırsat olacak. İlk defa halk kendi Cumhurbaşkanını seçecek. Cumhurbaşkanlığı seçimleri Türkiye'de her zaman kritik olmuştur, sorunlu olmuştur, sorunlara yol açmıştır. Darbelere yol açmıştır. 12 Eylül Darbesi de Meclis'te Cumhurbaşkanının seçilememesini bahane edilerek yapılmıştır. Oysa onun zemini çok öncesinde gençlerin sokakta birbirlerine kırdırılarak yapılmıştır. Daha sonra gençlerimiz idam sehpalarında katledilmiştir. 2007 yılında bile Cumhurbaşkanlığı seçimleri bizim önümüze, demokrasinin önüne bir engel olarak ortaya kondu. Mecliste Cumhurbaşkanı seçtik bu olmaz dediler. Birileri ortaya bir fikir attı Mecliste 367 olması gerekiyor dediler. Meclisin iç tüzüğünde açık ve net bir şekilde bellidir. Bir oturumun açılabilmesi için 3/1 çoğunluk yeterlidir. İdeolojik bir karardı Anayasa Mahkemesi'nin verdiği karar. Bu engeli de aşmak için Cumhurbaşkanını halk seçsin dedik." Sözleri ile Gürşan, yaşanılan süreci anlattı.
10 Ağustos sonrasında yeni bir  Türkiye'nin kapılarını aralayacak olan İsmin HALKIN tercihi ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olacağını belirten Gürşan, "Cumhurbaşkanının önemli yetkileri vardır ama bugüne kadar Meclis tarafından seçilen hiçbir Cumhurbaşkanı bu yetkileri tam olarak kullanmamıştır. Halk tarafından seçilecek Cumhurbaşkanı bu yetkilerin birçoğunu kullanacaktır, kullanmalıdır da. Varsa Anayasa da böyle bir yetki kullanmalıdır. Bu sorumsuzluk değildir. Anayasa da çizilmiştir. Son 7 yılda Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ile hükümetimizin uyumlu çalışması büyük bir kalkınma hamlesinin yapılmasını sağladı. Önümüzdeki süreçte biz Türkiye'nin tamamen önünü açarak bu istikrarın artık tamamen kurumsallaşması ve ekonomik büyümenin bir hamle yaparak daha da ileri gitmesini arzu ediyoruz. Ve Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'da Cumhurbaşkanı olarak tüm bu söylediklerimizi gerçekleştirecek bir liderdir" dedi.
"Karşılıklı güven ortamının en kazançlısı TÜRKİYE olacak"
"Son 12 yıldır ülkemizde yaptığımız tüm hizmetler Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleşmiştir. Başbakanımızın son 12 yıldır ülkemiz için dünya için neler yaptığını çok iyi biliyorsunuz. Güçlü Türkiye, güçlü politika, güçlü ekonomi için, milli güç için Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışmalarını hep birlikte destekleyeceğiz ama önce Cumhurbaşkanımızı seçmemiz lazım. Ben bu seçimlerde şahsen herkesten fazla çalışmaya çalışıyorum. Bu seçimlerde hepimizin her zamankinden daha fazla çalışmanız gerekiyor. Kırklarelilerin Sayın Başbakanımızla ayrı bir gönül bağ var. Belediye Başkanlığı döneminde buralardan Istrancalar'dan İstanbul'a su taşıdı. Birileri bu çalışmayı taktirle, sevinçle, dualarla karşılarken birileri de rahat durmadı okullarda tavsiye edilen bir şiiri okuduğu için hapse koydu. Pınarhisar'a böyle geldi ve böylece Başkanımız ile bir gönül bağınız kuruldu. Bu gün yapılan her şeyin ilk adımları aslında Pınarhisar'da atıldı. Türkiye'nin yol haritası, Partimizin yol haritası Pınarhisar'da çizildi. Çok şükür Pınarhisar'da başlayan bu hareket Türkiye'nin her yerine dağıldı ve bugün birlik beraberlik içinde bu başarıları gerçekleştirdik. Dolayısıyla siz Kırklarelili hemşehrilemizin Sayın Başkanımıza Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde en büyük desteği vereceğini biliyoruz, bu konuda Tükiye'ye ve Kırklareli halkına güveniyoruz."

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. ENAYİMİYİZ BİZ.! ŞENOL DEVRİM 25 Temmuz 2014 Cuma 12:48:37

    Sn. Gürşan Kırklareli halkını aptalgerizekalıenayisafmı zannediyorki 10 yılda yapılan yatırımın 4 milyar olduğunu söylüyor arkadaş 10 yıl 120 ay yapar Vilayet statüsünde olan bir yere yapılan bu yatırımı nasıl böyle allayıp pullayıp abartarak övünülecek bir şey gibi anlatmak insanların zekasınla alay etmektir bu açıklamayı yaparken insan biraz utanır sıkılır 2 sezondur stadyumun tadilatını yapamamışsın elinize yüzünüze bulaştırmışsınız yapılan yatırımdan bahsediyorsunuz yazıklar olsun.