Burhan Öçal Marka Konferansı’nda

Kırklareli’nin gururu Burhan Öçal, Türkiye’nin en global organizasyonlarından Marka Konferansı’nda bu sene kendisi ve kendisine ait enerji çemberinin markalaşma sürecindeki izdüşümlerini anlatacak. ‘Ayrışmanın ve ayrıcalık yaratmanın en canlı örneği’ cümlesiyle lansmasnı yapılan Öçal, yerli ve yebancı basın mensuplarınca da takip edilecek.

İlimizin yetiştirdiği önemli sanatçılardan, perküsyon üstadı Burhan Öçal, İstanbul’da her yıl düzenlenmekte olan Marka Konferansı’na konuşmacı olarak katılıyor.
Türkiye’nin en büyük iş platformu Marka Konferansı, lider eğitim, danışmanlık ve konferans şirketi Yürekli tarafından 14 yıldır organize ediliyor. Pazarlama dünyasının trendlerini belirleyen ve markaların geleceğini yapılandıran bu organizasyona hem iş dünyası, hem sanat dünyası hem de entellektüel çevrelerden oldukça seçkin insanlar katılım gösteriyor.
Bu yıl 15. si düzenlenecek konferansın konuşmacılar listesinde; Rem Koolhaas, Bülent Eczacıbaşı, Sir Bob Geldof, Dylan Jones, Lady Kinvara Balfour, Jean-Claude Biver, Sonu Shivdasani, Tom Purves, Ozwald Boateng, Balçiçek İlter, Hakan Yıldırım, Tim Wragg, Lily Cole, Hasan Cemal, Caroline Rush, Murat Sabuncu, Can Paker, Bj Cunningham gibi isimler var.
Burhan Öçal, Marka Konferansı’nın web sitesinde şu sözlerle anlatılıyor: Gerçek bir 'fark yaratma' dehası! Dünyaca ünlü perküsyon virtüözü. Farklı müzikal kültürleri birleştiren bir doğu-batı sentezi. Jazz, klasik batı müziği, Türk müziği ve doğduğu topraklara ait Trakya müziğini büyüleyici bir üslupla yorumlayan usta. Ayrışmanın ve ayrıcalık yaratmanın en canlı örneği MARKA 2014'te...”
18-19 Aralık tarihleri arasında Hilton İstanbul Bomonti’de düzenlenecek konferans, yeri ve yabncı çok sayıda basın mensubu tarafından da takip ediliyor.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. kırklareliliyim diyor kırklarelili olmak la övünüyor fakat cd lerinde bantlarında bir tane kırklareline ait ooyun havası parçası koymadı edirnetekirdağsaray a ait oyun havalarını koydu