"Bu seçimin sürprizi DSP olacak"

Demokratik Sol Parti (DSP) Kırklareli 1. sıra Milletvekili adayı Güray Topaç dün gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Topaç seçim çalışmalarının startını çoktan verdiklerini kaydederek, halkın DSP'ye karşı büyük bir ilgi ve özlem duyduğunu belirtti.
Kırklareli genelinde yaklaşık 300.000 broşür ve poşet dağıtıldığını, bu esnada kendisine ve partisine çok büyük bir ilgi gösterildiğini belirten Topaç; "Bu seçimin sürprizini DSP yapacak. Yaklaşık yüzde 30 oy alacağımıza inanıyorum. Baraj sorunumuz yok" yorumunu yaptı.
Ermeni meselesinin tartışıldığı şu günlerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı arifesinde Kırklareli Merkez ve Lüleburgaz'da esnafa toplam 4.000 adet Türk bayrağı dağıttıklarını ve ilginin çok yüksek olduğunu ifade eden Topaç; "Çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Bizi 'aman oyları bölmeyin' diye korkutuyorlar. Oylar bölünmesin de, ülke mi bölünsün? DSP'nin çizgisi bellidir; Eşitlik, adalet ve özgürlük. Biz DSP olarak dini vecibelerini yerine getiren, Atatürkçü, demokrat Türk Milliyetçisi bir yapıya sahibiz" dedi.
Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam edeceklerini kaydeden Topaç, DSP'nin büyük bir başarı kazanacağını vurguladı.
DSP Kırklareli 1. sıra Milletvekili adayı Güray Topaç'ın yanı sıra, partinin diğer adayları ise şunlar; 2. sıra Milletvekili adayı Mehmet Altınay ve 3. sıra Milletvekili adayı Orhan Altın.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol