"Bu futbol galibiyeti hak ediyordu"

Aldığı üst üste galibiyetlerle iyi bir çıkış yakalayan ve bu hafta oynadığı Pazarspor maçında da iyi futbolunu sürdüren 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, Pazarspor karşılaşmasında bir puana boyun eğdi. 90 dakika
boyunca rakibe üstünlüğünü hissettiren ve yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen yeşil beyazlı ekibin başkanı Volkan Can, oynadıkları futbolun 3 puanı hak ettiğini ifade etti

Bu haftasonu oynadığı Pazarspor maçına galibiyet parolası ile çıkan temsilcimiz Kırklarelispor, rakibi karşısında yakaladığı çok sayıda pozisyonu değerlendiremeyerek bir puana razı oldu. Ligde yakaladığı iyi çıkışla rakiplerine gözdağı veren yeşil beyazlı ekip, rakibi karşısında 90 dakika boyunca üstün futbol oynasa da skoru değiştiremedi.
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Kırklarelispor'un durumunun çok iyi olduğunu, Pazarspor karşılaşmasında tabiri caizse tek kale maç oynadıklarını ifade etti. Can, Pazarspor kalecisini soğuk terler döktüğü karşılaşmada skoru değiştiremediklerinden dolayı üzgün olduklarını, Kırklarelispor'un haftasonu oynadığı karşılaşmada galibiyeti hak ettiğini belirtti.
"Hakkımız olanı
alamadık"
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Pazarspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamasına şöyle devam etti; "Üst üste aldığımız galibiyetlerin ardından, Pazarspor maçına yüksek moralle çıktık. Maç öncesi parolamız mutlak galibiyet alarak 4'te 4 yapmaktı fakat olmadı. Futbolcularımız sahada çok iyi futbol sergilemelerine rağmen Pazarspor defansını ve kalecisini geçemediler.
Rakibimiz karşısında 90 dakika boyunca üst düzey futbol sergiledik. Aldığımız sonuç her ne kadar kötü olmasa da, takım olarak galibiyeti hak ettiğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.
"Her geçen gün yükselen bir tablo çiziyoruz"
Başkan Can, Kırklarelispor'un her geçen gün yükselen bir grafik çizdiğine değinerek; "Takım olarak yaşadığımız sıkıntılı günlerin hepsini geride bıraktık. Ligin ilk 10 haftası bizim için çok sıkıntılı geçti fakat hepsini atlattık.
Akabinde aldığımız 3 galibiyetle birlikte takımımız iyi bir ivme kazandı ve bunu en iyi şekilde değerlendirerek 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik aldık. Bu başarı grafiği, Kırklarelispor'un gidişatının her geçen gün daha iyi olacağının en büyük kanıtıdır.
Bu bağlamda sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcularımızı kutluyorum" şeklinde ifade etti.
"Taraftarımızın desteği hiç kesilmedi"
Kırklarelispor taraftarının 90 dakika boyunca taraftarına destek olduğuna dikkat çeken Can, "Aldığımız başarılı sonuçlar taraftarımızın da moralini düzeltti.
Hem Kırklarelispor taraftarı hem de Kırklareli halkı takımına destek olmak için tribünleri doldurmaya başladılar. Onların tribünleri doldurması hem futbolcularımıza moral olarak yansıdı hem de rakip takıma büyük baskı oluşturdu.
Ben hem şahsım hem de takımım adına tribünlerde bizi yalnız bırakmayarak destek olan tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerinin altını çizdi.
"Önümüzde zorlu üç
maç var"
Sözlerini sonlandırmadan önce, ligin ilk yarısında oynayacakları son üç maça dikkat çeken Can, "Önümüzdeki hafta Ankaragücü deplasmanına gideceğiz. Gerçekten zorlu bir deplasman olacak. Hedefimiz buradan puan ya da puanlarla dönerek, 16. hafta mücadelesinde konuk edeceğimiz Göztepe'ye karşı yüksek moralle mücadele etmek. Bu iki maçı atlattıktan sonra ligin ilk yarısının son maçında Gümüşhanespor' konuk olacağız. Hedefimiz bu üç maçı da en iyi şekilde tamamlayarak, ligin ikinci yarısına dinamik bir biçimde başlamak" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. yolunuz açık olsun büyük başkan trakyanın gururu büyük kırklar