"Bu bayram sizler için bir şenlik, milletimiz için gurur günüdür"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Kırklareli Valisi Esengül Civelek, çocuklara seslenerek; "Bu bayram sizler için bir şenlik, milletimiz için gurur günüdür" dedi

Kırklareli Valisi Esengül Civelek "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak çocukların bayramını kutladı.
Mesajında 23 Nisan 1920'nin Türk Milletinin bağımsızlığının ilk adımını oluşturduğuna işaret eden Vali Esengül Civelek, bu tarih ile Büyük Millet Meclisi'nin açıldığını, bu tarihi günün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bayram olarak armağan edildiğini belirtti.
Mesajında geleceğimiz çocuklara da seslenen Vali Esengül Civelek, şunları söyledi;
"Sizler ilmin ve aklın ışığında en iyi eğitimi alarak gururumuz, ümidimiz, güvenimiz ve geleceğimiz olacaksınız. Yarın ülkemizi yönetecek, milletimizi yüceltecek, milli egemenlik ilkesini sonsuza kadar yaşatacak temel güç kaynağımız sizlersiniz. Bu bayram sizler için bir şenlik, milletimiz için gurur günüdür.
Bu duygularla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken, Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza mutlu bir gelecek diliyor, Kırklareli'lilere sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol