Böyle Olur Milletin Vekili

İl ve İlçelerimizde Gürşan Rüzgârı

TBMM'nin gelecek vadeden siyasetçisi "ÖNCE İNSAN" parolalı siyasi yapılanmanın en güzel örneklerini veriyor. Gürşan, halkı ile yürüyüşüne devam ediyor

Sadece seçim zamanlarında halkın yanına gelip, sıkıntı, sorun ve dertlerinin neler olduğunu sorarak oylarına talip olan Milletvekilleri ile; kendisini TBMM'nde temsil edilebilmek amacı ile gönderen insanların, tüm kamusal ihtiyaçlarını karşılamak için geceli gündüzlü çalışan halkın gerçek mebuslarının, vatandaşlar tarafından ayrı ayrı işaretleneceği günler yaklaşa dursun, AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan,  Vekilliğe başladığı ilk günkü heyecan ve isteği ile Kırklareli'nin onlarca yerleşim yerine ziyaretlerine, müjdeler vererek devam ediyor. Gürşan, halktan takdiri ise, "Diğer vekillerimiz nerede.  Biz TBMM'e 3 temsilci gönderdik. 1 tanesi devamlı aramızda." Cümlesi ile almış durumda.

Gürşan, hafta itibari ile Lüleburagaz, Pınarhisar ve Kırklareli'de birçok ziyareti ile dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı.
2013 yılı itibari ile Kırklareli Merkez, merkez ilçeye bağlı olan ilçeler ve bu ilçelere bağlı köy ve Beldelere yaptığı, yerel ve ulusal basında yer alan 248 ziyareti ile ne kadar aktif ve gelecek vaat eden bir siyasi isim olduğunu gözler önüne seren AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, 2014 yılında "Önce insan" parolalı hizmet anlayışı ile hareket eden siyasi odağın önemli bir parçası olduğunu, hem söylediği hemde yaptıkları ile gözler önüne seriyor.
2014 yılının 12/8'inde sayısız ziyaret ve yine GÜRŞAN
AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, 2014 yılında yağmur dualarında, şenlikler, festivallerde, Köylerde, Beldelerde, AK Partinin organizasyonlarında, köy kahvelerinde, düğünlerinde, seçim mitinglerinde ve çeşitli organizasyonlarda bulunması ile TBMM'deki Milletin vekilleri arasında en aktif olanları listesindeki yerini sağlamlaştırdı. 2013'te gerçekleştirdiği 248 ziyareti ile ön plana çıkan Vekil, 2014'ün 3/2'lik bölümünde bu sayıyı 324 çıkardı…
Mayıs ayı itibari ile bir çok ziyaret ve buluşma ile Kırklareli genelinde aktif bir Vekillik yılının başlangıcını yapan Gürşan, Kırklareli ile alakalı olan kamusal sorun olan birçok konuda yapılacak olan hizmet hamleleri gibi bir çok konuda binlerce vatandaşa, "Yanınızdayız" mesajı veriyor.
Köy Kahvesinden seçim ofisine, sünnet düğününden cenazeye, Ankara'dan İstanbul'a…
Şenol Gürşan, bu ziyaretlerinde; "Çiftçiler ve tarım arazileri ile ilgili 2002 yılından beri iyileştirmeler devam etti. Devam edecek. Bizler halkın partisiyiz ve halk için buradayız." Cümlesi ile otomatik sulamaya geçen, Trakya ve Anadolu'dan oluşan tahıl ambarına yönelik çeşitli açıklamalarda bulunuyor.
"insanımızla ile el ele verip Kırklareli için çalışacağız. Bizler 2002 yılından bugüne kadar önce insan diyerek yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonrada öyle olacak. Her defasında dahada güçlü çıktık sandıktan yine öyle olacak. Ve darbe Anayasasını değiştirip, büyümeye devam edeceğiz. Her defasında en ufak hadisede halkı galyana getirenlerde gereken cevabı yine halk tarafından verilecek."gibi birlikteliği vurgulayan cümlelerinden oluşan açıklamalarını 2014 yılının 3/2'lik bölümündeki ziyaretlerinde halkı ile buluşturan Gürşan,
"Amacımız, hizmetin ihtiyaca cevap verebilecek şekilde yerini bulmasıdır. Bunun açık örneklerini arkamıza baktığımızda görebilirsiniz. Otomatik sulama ile Kızılcıkdere bölgesindeki binlerce dönüm arazilerinin değerlenmesi, su arıtma tesisleri, Hastaneler, sağlık yatırımları, devamlı halkın ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacı ile yerine getirilen hizmetler bütünüdür. Halkçılık, Cumhuriyetçilik, Atatürkçülük, Milliyetçilik işte budur. Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği, muhasır medeniyetler seviyesine çıkabilmek için, durmak yok yola devam." Sözleri ile Kırklarelili vatandaş hiçbir zaman, 12 yıllık iktidarın hizmet elinden yoksun kalmayacağınıda usta bir şekilde vurguluyor.
Çoşkuner'e hayırlı olsun ziyareti
Halkı ile buluşmalarının yanında Gürşan, Kırklareli'deki gündemi yakından takip ediyor. AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Kırklareli Devlet Hastanesi Başhekimi Ruşen Çoşkuner  ile bir araya geldi. Kırklareli Devlet hastanesinde gerçekleştirilen buluşmada Gürşan,  5 Ağustos tarihinde görev başı yapan Çoşkuner'e "Hayırlı olsun" temennisinde bulunduğunu belirtti. Kısa bir açıklama yapan Gürşan, "5 Ağustos tarihinde görevine başlayan Başhekimimize hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik."dedi.
Ayrıca Gürşan, yıl içinde gerçekleştirdiği ziyaretleri ile alakalı olarak, "Halkımız, bizleri eksikliklerinin giderilmesi amacı ile TBMM'e gönderdi. Bunun bilincinde olarak halkımız ile yürüyoruz. Halka yakın olmak, aile olduğumuzun en açık göstergesidir." Dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol