"Biz kocaman bir AİLEYİZ"

Aldığı üst üste galibiyetlerin ardından bir moral yemeği organizasyonunda bir araya gelen 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, birlik ve beraberlik örneği
sergiledi. Yönetiminden teknik kadrosuna, futbolcusundan çalışanına,
Kırklarelispor adında mücadele eden herkesin bir araya geldiği yemek hakkında duygularını dile getiren Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, "Her şeyden önce herkesin birbirine olan saygısı, sevgisi ve yardımseverliği gelir bizim
takımımızda. Bu böyle oldukça da, oluşan aile tablosu
hiçbir zaman bozulmaz" dedi

Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte bir araya gelen Kırklarelispor, aldığı üst üste galibiyetleri kutladı. Tüm takımın aynı çatı altında toplandığı, birlik ve beraberliği pekiştirilmesi adına düzenlenen yemekle ilgili açıklama yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, bu tür organizasyonların takıma ekstra motivasyon kazandırdığını vurguladı. Can, "Takım olarak iyi bir çıkış yakaladık ve bunu düzenlenen bir yemekte kutladık.
Herkesin morali oldukça yüksek. Düzenlenen bu tür organizasyonlar bizi daha da mutlu ediyor" şeklinde belirtti.
"Herkes elinden gelenin
en iyisini yapmaya gayret
gösteriyor"
Kırklarelispor'un birlik ve beraberliğinden doğan güç ile güzel sonuçlar elde ettiğini belirten ifadelere yer verdiği konuşmasına Can, şu şekilde devam etti; "Bizim için en önemli öncelik, takımımızın birlik ve bütünlüğünün bozulmamasıdır. Bu birlik ve bütünlük, oynadığımız her karşılaşmada, çıktığımız her antrenmanda bize ekstra bir güç sağlıyor.
Takım içindeki aile tablosu, belirlediğimiz hedefe ulaşmamız noktasında bize büyük artılar katıyor. Kırklarelispor adına mücadele eden herkes elinden gelenin en iyisini yapma noktasında bütün gücüyle mücadele ediyor.
İnşallah bu birlik ve bütünlüğümüz hiçbir zaman bozulmaz" ifadelerine yer verdi.
"Bu motivasyonu maça
yansıtmak istiyoruz"
Konuşmasına devam eden Can, yarın oynayacakları Pazarspor maçına bu motivasyonu yansıtmak istediklerini vurgulayarak; "Takım olarak bir araya geldiğimiz akşam yemeğinde, motivasyonumuz üst seviyelere çıktı. Kırklarelispor adına mücadele eden herkes, ilişkilerini biraz daha pekiştirdi.
Hedefimiz bu motivasyonu maça yansıtmak. İnşallah yarın oynayacağımız Pazarspor karşılaşmasında bunu yansıtarak sahadan galip ayrılan taraf oluruz" diyen Can, organizasyonu düzenleyen Kırklareli Belediye Başkanı'na da teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol