"Bitsin artık bu HASRET buluşalım gayrı!"

Kırklarelispor'un ligdeki zor günleri yavaş yavaş geride bırakırken, taraftar takımını evinde izlemenin özlemini daha fazla yaşamaya başladı. Özellikle sezon öncesinde iddialı transferleri ile bir üst lig mi? Diye düşündüren takımımız performans anlamında sıkıntılı günler geçirse de, geride kalan haftalarda aldığı puanlarla ligde yükselişe geçti. Hal böyle olunca taraftar yine "Takımımızı kendi evinde izlemek istiyoruz" diye dert yandı...

Son dönemde yapılan milyonlarca TL değerindeki yatırımlarla spor alanında büyük bir yol kat eden ilimiz Kırklareli, şekillenen stadyumun tamamlanması için gün sayıyor. Bakım onarım ve yenileme çalışmaları doğrultusunda çalışmaların devam ettiği Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda, sıfırdan yapılan tribünler şekillenmeye başladı. Özellikle 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor'un ligde zor günler geçirmesiyle birlikte taraftarın daha fazla dert yanmaya başladığı çalışmaların ne zaman sona ereceği merak konusu olmaya devam ediyor.
Ligde aldığı kötü sonuçların büyük bir bölümünün, dışarıda oynadığı maçlar olarak belirten taraftar, "Takımımızı evinde izlemek, ona destek olmak istiyoruz. Bitsin artık bu hasret" diyerek dert yandı.
Üç sezondur çalışmaların devam ettiği Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda, yaklaşık 4 bin kişiyi misafir edecek olan tribünler, gözle görülür bir şekilde yükselmeye devam ediyor.
Özellikle Kırklarelispor taraftarın yakından takip ettiği Kırklareli Atatürk Stadyumu'nun bakım, onarım ve yenileme çalışmalarındaki bu gelişmeler ise Kent vizyonu için büyük bir mücadele veren Kırklareli için büyük bir önem arz etmekte.
"Biran önce takımımıza
kavuşmak istiyoruz"
Kırklarelispor taraftarının yakın markaja aldığı çalışmalar tüm hızıyla sürerken, 2. Lig temsilcisi Kırklarelispor'u evinde izlemek istediğini belirten taraftarlar, "Üç sezondur Lüleburgaz'da oynanan maçları takip etmeye çalışıyoruz fakat bu çok ta mümkün olmuyor.
Çünkü aradaki mesafe ve ulaşım zorluğu, takımımızı orada desteklememize engel oluyor. Burada yapılan çalışmaların ilerliyor olması bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah en kısa sürede tamamlanır ve bizlerde takımımızı kendi evinde izleme imkanına yeniden ulaşırız" ifadelerini kullandılar.
Kırklarelispor'daki düşüşün nedeni mi?
Kırklarelili vatandaşların da yakından takip ettiği stadyum hakkında düşüncelerini dile getiren bazı vatandaşlar; "Atatürk Stadyumu yeni projesiyle birlikte sadece futbola değil birçok branşa hizmet edecek. Bu da Kırklareli'nin tüm spor dallarında yeni başarılar elde edebilmesine imkan sağlayacak.
geçtikçe büyüyen ilimizde, yıldız sporcuların yetişiyor olması, Kırklareli Kapalı Spor Salonu'nun yetmemesine sebebiyet veriyor fakat bu çalışmalar tamamlandığında sıkıntılar da ortadan kalkacaktır. Bunun yanı sıra Kırklarelispor'un kendi seyircisi önünde, kendi evinde mücadele etmesi, rakiplerini burada ağırlaması demek, takım için büyük bir artı sağlayacaktır.
Çalışmalar bu hızla devam ederse, sezon bitmeden takımımızı kendi evinde mücadele ederken izleme fırsatı buluruz."diyerek çalışmaların biteceği günü iple çektiklerini belirttikleri açıklamalarında, Takımın üzerindeki düşüşün nedeni olarak sadece deplasmanları işaret ettiler.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. FİYASKO.! ŞENOL DEVRİM 02 Mart 2015 Pazartesi 13:37:07

    KASABA STADYUMU BÜYÜKLÜĞÜNDE OLAN SAHAYI 2 YILDIR BİTİREMİYENLER ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRANLAR BUNUN HESABINI VERMELİDİRLER YARIN ÇIKARLAR SEÇİM MEYDANLARINDA ATAR TUTARLAR ŞÖYLE YAPTIK BÖYLE YAPTIK DİYE GÜYA İKTİDAR PARTİSİNDEN İLİMİZDEN ÇIKAN MİLLETVEKİLİ VAR OKUYANDA SANKİ SIFIRDAN YENİ 50.000 KİŞİLK STADYUM YAPILIYOR ZANNEDER.