Bilge ve Arif Caner'in mutlu gecesi

Ramazan ayı gelmeden, düğün organizasyonlarını gerçekleştirip, dünya evine girmek isteyen çiftler, ardı ardına nikahlarını kıyıyor, sevdikleriyle birlikte coşkulu düğün eğlencelerini gerçekleştiriyorlar. İşte 2014 yılı mutluluk kervanına katılan bir diğer isim Bilge ve Arif Caner çifti oldu.
Kırklareli Kanser Savaş Derneği başkanı, ayrıca Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi üyesi Mehmet Özbilen ile İncilay Özbilen çiftinin oğulları Arif Caner hayatını Bilge ile birleştirdi. Geçtiğimiz Cumartesi gecesi paşa Cafe'de düzenlenen düğüne çiftin çok sayıda yakın dostları, akrabaları ve sevenleri iştirak ettiler.
18 Haziran tarihinde İstanbul'da gerçekleşen Düğün ve kına gecesinin ardından bu kez, nikah ve düğünlerini Kırklareli'de tertipleyen çift, yakınları ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Davetliler, düğünde uzun bir takı kuyruğu oluşturarak, çifti hem tebrik ettiler, hem de çam sakızı çoban armağanı takılarını hediye ettiler. Mutluluğa giden yolda beraberce "evet" diyerek, bir ömrü birlikte geçirmeye yemin eden Bilge ve Arif Caner çifti, gecenin ilerleyen saatlerine kadar yakınları ile birlikte eğlendiler. Bizler de gazetemiz olarak çifte bir ömür boyu mutluluklar dileklerimizi sunuyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol