Başkan Halk ile Devleti karşı karşıya getirdi

Belediye Meclisi'nin "Kırklareli İstasyon Caddesinde satış noktaları açılması" kararı engellenince, olay milli mesele haline getirildi

Sıradan Hizmetler ise, altın tepside halka aktarılıyor

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun, gündemde olma isteği suni gündemleri ve sıradan belediyecilik hizmetlerini şişirilerek kamuoyu ile paylaşılmasını beraberinde getiriyor.
Ağustos ayı ile birlikte, Belediyeciliğin rutin işlerini kamuoyuna sunan Kesimoğlu, Merhum Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün resmi ile başlattığı oturma eylemi ile ayrıca gündemin değişmez karakteri haline geldi.
İçme suyu, Kapalı pazaryeri, kapalı otopark ve alt yapı gibi eksikliklerin kucağındaki Kırklarelili vatandaşın ilgi göstermediği eyleme, CHP'nin İl Binası olarak kabul edilen Kırklareli Belediye Başkanlığında görevli personelin katılımı ise görülmeye değerdi.
Kırklareli'deki caddelerin süpürülmesi ve çöplerin boşaltılması hizmetlerini basın toplantıları ve görseller ile Kırklareli ve Türkiye kamuoyuna sunan Kesimoğlu, diğer illerdeki bu sıradan ve olması gereken işler ile elde ettiği popülaritesine,  oturma eyleminide ekleyince 2'nciliğe yükseldi.
Tüm Kırklarelili vatandaşın, gururu olan Kesimoğlu'nun birincilik için nasıl bir kurgu içinde olacağı, hangi değerlerimizi eline alarak eylem yapacağı ise gelecek adına korku senaryolarını tetiklemiş olsa bile şimdilik herkes tarafından merak ediliyor.
Kırklareli Belediye Başkanlığının kısıtlı imkanlarına rağmen basın departmanına ayırdığı 15 Bin TL bütçenin tamamının bir fotoğraf makinesi ve parçalarına  yatırılması ise, popülaritenin hizmet işlerinin önünde yer aldığını apaçık göstergesi durumunda.(Ö.T.)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol