Başbakan’dan, kasabalaşan Kırklareli’nin sakinlerine mesaj

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan;
"Kırklareli'ni çok seviyorum. Kırklareli'de siyasi parti gözetmeksizin hizmet etmek istiyorum. İnsanlarını çok seviyorum. Pınarhisar, Türkiye'yi Türkiye yapan AK Parti'nin kuruluş ve çıkış yeri olması münasebeti ile ayrı  bir öneme sahip bir yer. AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı olarak ne yapın edin Kırklareli'ni 2014 Mart’ında alın. Sonra, Kırklareli'nin hak ettiği hizmeti alabilmek için elimizden geleni yapacağız."

Adalet ve Kalkınma Partisi, sandık kurulları eğitim programlarının ilk etabını tamamladı. Siyasi parti teşkilatlarının, temel taşı olan sandık görevlilerinin eğitimin ilk bölümünü tamamlayan AK Parti, İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı ve AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı Selahattin Minsolmaz ile bir basın toplantısı düzenleyerek, hem yüzlerce Partili ile birlikte çıktıkları yolda bütünleşirken, hem de tüm Kırklareli  kamuoyu ile, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kırklarelili ve Kırklareli ile ilgili söylediği cümleler paylaşıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz'un, "Herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Basın mensuplarının bilgilendirilmesi için yapılan bu toplantı hakkında da bilgiler vermek istiyoruz. basın mensupları genellikle dışarı da olduğu için parti içi yapılan etkinlik ve toplantılar hakkında da bilgi vermek istedik. 30 mart tarihine gidilirken amacımız; çalınmadık tek bir kapı sıkılmadık tek bir el bırakmamak. Bu kapsamda basın mensubu arkadaşlara da bilgiler vermek istedik. Kırklareli ile ilgili projelerimizi anlatmak amacındayız. Sadece Kırklareli merkez de değil tüm ilçelerimizde bu toplantılarımız devam etmekte. Değerli AK Parti ailesi bir çoğunuzu tanıyorum bazılarınızla ise ilk kez tanışıyorum. Siz bu mücadelenin isimsiz kahramanlarısınız. Sizinle burada olmaktan son derece mutluyuz. 30 mart tarihine gidilirken sizinle birlikte başarılara koşacağımızdan eminim. Bizim ilk öncelikli amacımız yerel seçimlerde Kırklareli'ni AK Parti belediyeciliği ile buluşturmak. Sizin ve Kırklarelili bütün vatandaşların beklediği AK Parti Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Selahattin Minsolmaz'ı başkan olarak görmek. Bizlerin ve bütün AK Parti ailesi mensubu olsun, olması herkesin şu an itibari ile Kırklareli için Selahattin Minsolmaz gibi vizyon sahibi bir Başkana ihtiyacı var. sizlerden de görmüş olduğum bu yoğun katılımı, çalışmalarımızla ve konuşmalarımızla göstereceğinizden şüphem yok. Çalışacağız. Ve son 71 günde yapacağımız çalışmalarımızla Kırklareli'nin ihtiyacı olduğu hizmet anlayışlını Kırklareli ile buluşturacağız." Sözleri ile başlayan basın toplantısı AK Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı Selahattin Minsolmaz'ın konuşması ile sona erdi.
"Öncelikle bu toplantıya katılım gösterdiğiniz ve bu katılımı b u kadar kalabalık bir sayı ile katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu kalabalık manzara aslında 30 mart öncesinde bizlerin inancını da gözler önüne seriyor. Kardeşlerim, ablalarım, ağabeylerim diyorum sizlere  ama bizim ortak bir adımızda dava arkadaşları. Tatile girdiğimiz bu akşamda sizlerin gösterdiği bu kalabalık katılım gösteriyor ki; inancımız tam kazanacağımız için. 30 martına doğru gidilirken gösteriyor ki bu manzara, biz daha b u günlerden Kırklareli Belediyesini almışız. Bizler güvertedeyiz ama makine dairesindeki sizler aslı işi yapacaksınız. Bu kapsamdan bakıldığında işin mimarı takım olarak atacağımız adımlar. Birlikteliğimiz her daim devam edecek." Diyerek yerel seçimler öncesi tüm teşkilatın inancına vurgu yapan Minsolmaz, daha sonra söylediği cümlelerle, derdi ve düşüncesi Kasabalaşan Kırklareli olan herkesi DAVA ARKADAŞI ilan etti.
Başbakanımızın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere söylediği, "Kırklareli'ni çok seviyorum. Kırklareli'nde siyasi parti gözetmeksizin hizmet etmek istiyorum. İnsanlarını Çok seviyorum. Pınarhisar, Türkiye'yi Türkiye yapan AK Parti'nin kuruluş ve çıkış yeri olması münasebeti ile ayrı  bir öneme sahip bir yer. AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı olarak Ne yapın edin Kırklareli'ni 30 mart tarihinde alın.  Kırklareli'nin hak ettiği hizmeti alabilmek için elimizden geleni yapacağız." Kırklareli ve Kırklarelili ile ilgili bu sözlerini de Kırklareli kamuoyu ile paylaşan Minsolmaz, Kırklareliliyim diyen ve Kırklareli artık marka bir şehir olmalı paydasında buluşan herkesin önünde tek bir seçenek olduğunu işaret ederek, bütün Kırklarelili vatandaşı Hizmet aşkı ile, büyüyen ve Kıskanılan Türkiye'yi inşa eden AK Partinin hizmetler yelpazesine davet etti.  
"Başbakandan sandıkta görev almış olan sizlere kadar bu davanın paydaşlarıyız. Bizler bu hareketin ortakları olarak yıllar sonra, Kırklareli'nin ne kadar büyüdüğünü ve nasıl hizmetler edildiğini gördükçe hatırlayacağız. Burada Belediye Başkanı adayı olmakla, il başkanı olmakla, Milletvekili olmakla, sandık görevlisi olmanın arasında davamız düşünüldüğünde pekte bir fark olmadığını görüyoruz." Diyerek amacı bir olan insanların Kırklareli için el ele tutuştuğunu dile getiren Minsolmaz, "Kırklareli'nin  makus talihi bu seçim döneminde değişecek" sözleri ile binlerce Kırklarelili vatandaşın, içme suyundan, kapalı Pazar yerine kadar bir çok sıkıntının yaşandığını Kırklareli'nde en doğru seçimi yapacağından emin olduğunun da altını ilk kez bu kadar kuvvetlice çizdi.
Bütün konuşmalarında, Kırklareli'ne borcumuz var diyen Minsolmaz, "Sadece olay mahallelerden ibaret değil. 21'nci yüzyılda kapalı Pazar yeri olmayışını, içme suyunun sıkıntılarını, park yerinin olmamasını konuşuyoruz. 1924 yılından beri İL olan Kırklareli'nin bu tür sıkıntıların içinde devamlı yerinde sayması yada kasabalaşması bizlerin derdi bizlerin ortak düşüncesidir. Dava arkadaşları olarak bizlerin tek amacı Kırklareli'nin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için el ele, kardeşçe çalışarak borcumuzu Kırklareli için ödemek." Diyerek, kasabalaşan Kırklareli'nin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için herkesi yanına davet etti.
Minsolmaz, konuşmasının son bölümünde ise, seçim zaferinin hemen ardından bütün Kırklarelili vatandaşlarla seçim akşamı Vilayet Meydanında Kucaklaşmak istediğini de belirterek, şunları söyledi; "Başbakanımız bize güvenerek bu görevi bize verdi. Üzerimizde hem Kırklareli için hem de verilen görev itibari ile çok büyük bir yük bulunmakta. Bu görev sadece il yönetiminde olan üyelerin, Başkanların, bizlerin değil sandık başında görev yapan herkesin ortak hareketidir. Bizler dava arkadaşları olarak bu uğurda çalışacağız. AK Parti'de kesinlikle umutsuzluk yoktur. Ki, siz alın arkanızda hizmet için ben varım diyen bir Başbakan olduğu düşünüldüğünde ve bu kalabalık inanmış insanları karşımda gördüğünde anladığım odur ki; Biz bu yerel seçimi alacağız. Ve Kırklareli'mizin makus talihini de kıracağız. Bu pencereden bakacak olursak herkese aynı hedefe koşarken zor sorumluluklar düşmekte. Bu görev, sadece il yönetiminde olan üyelerin, Başkanların, bizlerin değil sandık başında görev yapan herkesin ortak hareketidir. Bizler dava arkadaşları olarak bu uğurda çalışacağız. AK Parti'de kesinlikle umutsuzluk yoktur. Ki, siz alın arkanızda hizmet için ben varım diyen bir Başbakan olduğu düşünüldüğünde ve bu kalabalık inanmış insanları karşımda gördüğünde anladığım odur ki; Biz bu yerel seçimi alacağız. Ve Kırklareli'mizin makus talihini de kıracağız. Bu pencereden bakacak olursak herkese aynı hedefe koşarken zor sorumluluklar düşmekte. Bizler üzerimize düşen bu sorumlulukları tam olarak yerine getirir isek inanıyorum ki, derdi ve sıkıntısı sadece Kırklareli olan binlerce Kırklarelili vatandaşa da derdimizi anlatmış olacağız. Ve seçimimin sonuçlarının açıklandığı akşam binlerce Kırklarelili ile siyasi parti gözetmeksizin Vilayet Meydanında kucaklaşacağız.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bu hep böyle olmuştur.Seçimden önce kimse çıtını çıkarmaz.Kazanan Ak Parti olursa en kral Ak Partiliden daha partili ve şirin gözüküp bol bol bayrak sallayan vatandaş görmeniz mümkün.Biz zaten Ak Partiliyiz beyabi de sana bakıp nası kazandık ama demiyolarmı.De get...

  2. Ak parti Sevdalısı 21 Ocak 2014 Salı 15:07:31

    Sayın Başbakanımız ve Çok kıymetli Ak Parti Teşkilatı hiç merak etmesin her seçim döneminde Ak partiyi ne kadar çok sevdiğimizi sandıkta gösteriyoruz. Bu seçimde de Ak partiyi ve teşkilatını ne kadar çok sevdiğimizi sandıkta göstereceğiz. SİZİ GİDİLER SİZİ :)

  3. sandıkta da hırsızlık yapıyorlar zaten bildikleri en iyi iş bu..

  4. Sandıkta hırsızlık yapıyolar diyen arkadaş.Neye dayanarak söylüyorsun bunları.Hiç seçimlerde görev aldınmı?Bence bu seçimlerde görev al neyin ne olduğunu gör öyle konuşalım.İşiniz gücünüz fesatlık

  5. E.Kurtuluş; uzayda mı yaşıyorsun yoksa haberin mi yok ya da işine mi gelmiyor? Hırsızlığın belgesini kaydını kuydunu görmüyorsan ve bu hırsızlık değil diyorsan sen de o zihniyeti haklı buluyorsan kusura bakma demek ki hırsızlık bulaşıcı birşey!!! Hırsızlık sadece evden cüzdandan birşey çalmak değildir yetimin hakkını yemek en büyük hırsızlıktır!! Hırsıza oy veren de hırsızdır!!

  6. chp nin söyleyecek sözü kalmamıştır sarıgülü aday yaptıktan sonra kırklareliyide kaybedecek chp

  7. kırklareli gerçekten hak ettiği yeré gelebilmesi için ak parti görev almalı ve bu ilimiz büyük çıkış yapacaktır. önce inanmak lazım ve gayret dilerim bu mükemmel il'imiz trakyada örnek yer olur zaten 2 yıldır çiftlik bölgesi olarak anılmaktadır fark eden yatırımcılar girdi ve mükafatını alacaktır.

  8. hırsızlara oy yok arkadaş

  9. chp önce hırsız diye partiden attığı sarıgülü çağırıp aday yaptı izmire aday gösterdiği adama 200 yıl hapis istemiyle dava açıldı sebebi ise yolsuzluk bunları görmeden akparti hırsız demek doğru olur mu o zaman benim hırsızım iyidir mi diyeceksin? kırklareli belediyesine operasyon düzenlendiğinde herkes savcılara esti gürledi chp liler yolsuzluk yok dedi iftira dedi ve yargı kararını beklemeden chp liler buna inandı e şimdi akpartide yolsuzluk yok deyince buna neden karşı çıkıyorsunuz chp aday bile çıkaramadı kırklarelideki chp seçmenine bundan büyük hakaret olabilirmi? eskiden ceketi koysak seçtiririz diyenler şimdilerde köpeği koysak kazanırız diyorlar bu halk bu kadar basiretsiz değildir

  10. HIRSIZA OY VEREN DE HIRSIZDIR!! HIRSIZA OY VERENDEN HERŞEY BEKLEYECEKSİN!! SÖZÜM MİNSOLMAZA DEĞİL AMA AKP MERKEZLİ OLARAK KIRKLARELİ Nİ ELE GEÇİRSELER YAĞMA TALAN RÜŞVET HEPSİNİ YAPARLAR.

  11. hırsızı aday yapan hırsız değil mi? 10 Şubat 2014 Pazartesi 15:42:15

    chp hırsız dediği adamı aday yaptı akp hırsız dediği hiç kimseyi aday yapmadı.

  12. Gerçek hırsızlar içeride. Buna ne demeli? Başbakanın "allah bir dediğine" bile inanmam!!!!

  13. Kırklareli hakettiği yere gelmeli artık 23 Şubat 2014 Pazar 02:20:36

    Kırklareli çok geri kalmış hiç bi hizmet yok adeta köy nüfusuda git gide düşüyor birileri bişeyler yapmalı

  14. Istrancalı başlamışın gene mikserliğe. Kime oy vereceksen ver arkadaşım.Senin safsata mantığınla bu ülkede oy verecek adam kalmazdı.Hırsız diyorsun da bana sokak ağzıyla televizyonların basının kendi yönünden baktığı haliyle değerlendirmelerde bulunma.Hırsız diyorsan bunu mahkeme kanalıyla karara bağlanmış haliyle ispat et. İddda eden ispatla mükelleftir.O halde ben de diyeyim ki "falanca da hırsızdır".Bunu karara bağlayan senin düz mantığın değil nihayetinde. Git kime oy verirsen ver.Oy verenleri "şuna oy verirseniz siz de hırsızsınız" diye genellemek senin haddin değil.O kadar da net söylüyorum; bu ülkede oy verenleri şimdiye kadar türlü şekillerde aşağıladınız."Bidon kafalı koyun sürüsü...vb" diyen hep aynı zihniyet.Kusura bakma da senin gibi "şu partiden olursa oduna bile oy verrim.Odun hırsız değildir" diyecek kadar çocukça bakışı olan zihniyeti ancak o kadar ciddiye alırlar. 31 Mart'ta bir kaç yeri aldığınızla avunur ama kalan yerlere kendimizi niye anlatamadık diye dertlenmezsiniz bile.