"Başarı istiyorsak EL BİRLİĞİ ile çalışacağız"

Kendi içinde yeni yeni gelişmeye başlayan, öğrenciyi, üniversiteyi son yıllarda tanıyan, emekli kimliğin ile Türkiye genelinde anılan ilimiz Kırklareli'ni profesyonel liglerde temsil eden Kırklarelispor, 2. Lig tarihinin en kötü sezonunu geçiriyor. Kırklareli temsilcisi dördüncü sezonda bu kötü gidişatı toparlamak adına var gücüyle çalışıyor. Taraftarın desteğine en çok ihtiyaç duyduğu süreçte ise taraftar ve halk el birliği ile Kırklarelispor'un yeniden toparlanması için var gücüyle takımına destek çıkmak için çabalıyor...

2010-2011 sezonunda 3. Ligde mücadele eden yeşil beyazlı temsilcimiz Kırklarelispor, ligde o sezon elde ettiği başarılarla, 2. Lige yükseldi ve o günden itibaren 2. Lig'de mücadele etmeye başladı. O sezonun 9. haftasında ligde 5 galibiyet, 4 beraberlik alan ve hiç yenilmeyen yeşil beyazlı ekip, 9 haftada 16 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü ve topladığı 19 puan ile 10. haftaya 3. sırada girdi. O sezonu 73 puanla lider tamamlayan Kırklarelispor, akabinde yer aldığı hiçbir sezonda aynı başarıyı gösteremedi.
2. Ligde dördüncü sezon
2011-2012 sezonunda 2. Ligde mücadele etme hakkı kazanan Kırklarelispor, o sezonda Kırmızı Grup'ta yer aldı. Ligin 9. haftası geride kaldığında 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan yeşil beyazlı ekip, 9 haftada 9 gol atarken, kalesinde 12 gol gördü ve topladığı 10 puan ile 10. haftaya 11. sırada girdi. O sezonu Kırklarelispor topladığı 44 puan ile 8. sırada tamamladı.
2012-2013 sezonunda da 2. Ligde mücadele etme hakkını kazanan ve Beyaz Grup'ta yer alan Kırklareli temsilcisi, 9. hafta maçları geride kaldığında 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan yeşil beyazlı ekip, 9 haftada 9 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü ve topladığı 14 puan ile 10. haftaya 5. sırada girdi. O sezonu Kırklarelispor topladığı 42 puan ile 8. sırada tamamladı.
2013-2014 sezonunda birkez daha bu 2. ligde oynama hakkını elde eden ve peş peşe 3. kez bu ligde mücadele eden Kırklarelispor, 9. hafta maçları geride kaldığında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan yeşil beyazlı ekip, 9 haftada 8 gol atarken, kalesinde 11 gol gördü ve topladığı 11 puan ile 10. haftaya 11. sırada girdi. O sezonu Kırklarelispor topladığı 38 puan ile 11. sırada tamamladı.
2014-2015 sezonunda dördüncü kez bu ligde mücadele etmeye hak kazanan ve tecrübelerine tecrübe katan Kırklarelispor, iddialı olması gereken sezonda, ilk 10 haftada vasat bir görüntü sergiledi.
9. hafta maçları geride kaldığında hiç galibiyeti bulunmayan Kırklarelispor, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 9 haftada 8 gol atarken, kalesinde 14 gol gördü ve topladığı 5 puan ile 10. haftaya 17. sırada girdi.
En çok tecrübe edinilen sezonda, en kötü performans
Aynı ligde dördüncü kez mücadele eden ve her sezon tecrübelerine tecrübe katarak bu noktaya gelen Kırklarelispor, en kötü başlangıcını yaptı. Daha önceki sezonlarda tecrübesi az olmasına rağmen, ilk 10 maçında böyle kötü bir tablo sergilemeyen yeşil beyazlı ekip, taraftarı ve halkı düşündürmeye başladı. Kırklarelispor'un bu kötü gidişata bir son vermesi gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, taraftarın, halkın ve takımın tek yumruk tek yürek olması gerektiğini vurguladı.
Bazı taraftarlar suçlu aranmaması gerektiğini belirterek; "Bir şehrin kazanması için, o şehrin bir bütün olması gerekiyor. Evet, ortada kötü bir tablo olabilir fakat unutmayalım ki bu takım Trakya'nın tek profesyonel takımı ve bunu 4 yıldır koruyor.
Yani aslında ortada büyük birde başarı var. Yapmamız gereken takımımızı bu kötü sezonda yalnız bırakmamak ve onun en kötü anında yanında olup destek olmaktır. Taraftara ve Kırklareli halkına yakışan da budur" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol