Bara; "Kaybetmeme mantalitesi de meyvelerini vermeye başladı"

Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara, bugün yapacakları antrenman öncesinde takımın son durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, son haftalarda aldıkları puanların çok değerli olduğunu, Kırklarelispor'un yükselişe geçmesinin her açıdan moralleri yükselttiğini ifade etti. Bara, "Bu süreçte oynanan oyundan ziyade alınan puanlar çok değerli.
Bugsaş maçında da ilk yarı istediğimizi alıp ikinci yarıda daha kontrollü bir oyun oynadık. Neticede de çok önemli üç puanı elde ettik. Bizim için önemli olan içeride oynadığımız maçlarda puan kaybını en aza indirmekti ve bunu Bugsaş maçında uyguladığımız için oldukça memnunuz."
"Futbolcularımıza iki gün izin verdik"
Konuşmasının devamında yoğun tempoda üst üste maçlar oynayan futbolculara iki gün izin verdiklerine değinen Bara, "Takımımız geride bıraktığımız yorucu dönemin ardından iki günlük izin yaptı. Bugün itibariyle de Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak.
Cezalı ve sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle tam kadro çalışma imkanımız olamasa da oyuncularımızın her birinin ayrı ayrı performanslarından memnunuz ve bunun daha da iyi olması için çalışıyoruz. Amacımız şartlar ne olursa olsun tüm oyuncularımızın sahaya yansıtmak istediğimiz takım oyununa dahil olabilmeleridir. Bu noktada da hiçbir futbolcumuzdan şikayetimiz yok. Herkes elinden gelenin en iyisini yapabilmek adına çaba sarf ediyor" dedi.
"Ligin düğümü bu maçta çözülecek"
Sözlerinin devamında bu hafta oynayacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının ligin düğümünü çözeceğine dikkat çeken Bara, "Önümüzdeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı bizim için ligin düğümünün çözüleceği maç olacak.
Alt sıralardaki rakiplerimizin de birbirleriyle oynayacakları maçları da göz önünde bulundurursak Diyarbakır'dan alacağımız puan ya da puanlar bizi ligde güvenli bölgeye büyük ihtimal atacaktır. Çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirip, konsantrasyonumuzu da üst seviyede tutmaya çalışıyoruz.
Bunun için her türlü çalışma ve oyunu göz önünde bulundurmaya gayret gösteriyoruz. Geldiğimiz nokta yukarıya doğru tırmanmaya çok müsait. Biz de bu bilinç ile bu haftaki antrenmanlarımızı yapacağız. Tırmanmak istiyorsak, Diyarbakır'dan güzel bir sonuçla dönmemiz şart" ifadelerini kullandı.
"Herkes özveriyle
mücadele ediyor"
Konuşmasına futbolcuların performanslarıyla devam eden Bara, "Bu dönemde en çok memnun olduğunuz durum ise oyuna giren her oyuncunun özveri ve yüreğiyle çıkıp taşıdığı formanın hakkını verme çabasıdır. Girenin, çıkanı aratmadığı bu durumda başarı da kendiliğinden geliyor.
Bunun örneklerini geride bıraktığımız yedi maçta gördük. İnşallah bundan sonra da görmeye devam ederiz. Üst üste aldığımız iyi sonuçlar, takımda farklı bir havanın da oluşmasını sağladı. Haftalar ilerledikçe de ne durumda olursa olsun kaybetmeme mantalitesi meyvelerini vermeye başladı.
Bu da takımda kimsesinin yenilgiyi sindiremeyeceği anlamına geliyor. Hal böyle olunca tüm takım birbirini ateşleyerek sonuca ulaşıyor" diyen Bara, sözlerine son vermeden önce taraftarın desteğinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek; "Bin bir türlü sıkıntıyı geride bırakarak sadece şehrinin takımına destek olmak amacıyla tribünlerdeki yerini alan, şehrinin takımının her anlamda daha iyi noktalara gelebilmesi adına kendi hayatını geri planda bırakan cefakar taraftarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Geride bıraktığımız Bugsaş maçında bir kez daha onların galibiyetlerde ne kadar aktif rol oynadıklarını gördük.
Taraftarın takıma verdiği manevi güç ve güven, bizim sahada yine hakimiyeti kontrolümüz altına almamızı sağladı. Böyle olunca da ilk yarıda skor üretmeyi başardık. Onların bu desteklerinin önümüzdeki maçlarda da devam etmesi temennisiyle bir kez daha Kırklarelispor taraftarına teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol