Bara, "Hiçbir rakibimizi hafife almadık"

Bu hafta oynayacağı Tepecikspor maçının hazırlıklarına dün itibariyle başlayan Kırklarelispor dün Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde antrenmana çıktı. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 26. Hafta mücadelesinde evinde ağırlayacağı rakibi karşısında 3 puan arayacak olan yeşil beyazlı ekipte moraller yüksek. Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara, takımın keyfinin iyi olduğunu, zorlu bir deplasmandan puanla dönmenin sevincini yaşadıklarını ifade etti

Ligde güçlü iki rakibini evine puansız göndermeyi başararak, tehlikeli bölgeden uzaklaşarak moral tazeleyen yeşil beyazlı temsilcimiz, Pazar günü oynadığı zorlu Altay deplasmanını da puanla atlatmanın moraliyle yeni haftaya başladı. Dün Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde yaptığı ilk antrenmanla birlikte Tepecikspor maçının çalışmalarına start veren Kırklareli temsilcisi, iç sahada oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılmak istiyor. Dün saat 16.00 itibariyle Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde başlayan antrenmanın, daha çok aerobik ağırlıklı olduğunu belirten Kırklarelispor Yardımcı Antrenörü Fatih Bara, bu hafta oynayacakları maçta iki önemli eksiklerinin olduğunu, tek üzüntülerinin oyuncuların yokluğu olduğunu söyledi.
"Çalışmalarımıza başladık"
Bara, antrenman sonrası yaptığı açıklama şöyle devam etti; "Her ne olursa olsun liginizde böyle bir deplasmandan kaybetmeden dönmek avantajdır. Rakibimizle olan puan farkını koruduk. Önümüzdeki Tepecikspor maçında rakiplerimizle olan puan farkını açmayı planlıyoruz.
Kaçan iki puandan çok penaltı pozisyonunda sakatlanan ilkeme üzüldük. Ayağında çatlak olan oyuncumuzun durumu yapılacak sağlık kontrollerinden sonra netlik kazanacak. Ayrıca Enis bu maçta gördüğü 4. Sarı Kart sonrasında cezalı duruma düştü. Bu iki oyuncumuzda Tepecikspor karşılaşmasında takımındaki yerlerini alamayacaklar" diyen Bara, bu hafta oynayacakları Tepecikspor maçına tüm taraftarı beklediklerinin belirterek; "Bizim için önemli maçlardan bir tanesi de Tepecikspor maçı. Onlarda Altay gibi bulundukları yerden kurtulmak adına ellerinden geleni yapacaklardır. Bu bağlamda iç saha avantajını kullanabilmemiz adına taraftarımıza çok iş düşüyor. Taraftarımız içerde oynayacağımız maçta bizleri yalnız bırakmaz ve futbolculara manevi destek verirlerse, sahada işimiz kolay olacaktır" ifadelerini kullandı.
"Onların desteği olmadan olmaz"
Sözlerine son vermeden önce Kırklarelispor taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunun altını çizen Bara, "Öncelikle rakibimizin ligde ne durumda olduğu bizim için önemli değil. Son sırada da olsa hiçbir maça bunu rahatlığıyla rehavete kapılarak çıkmayacağız.
Her rakibimizle oynayacağımız maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bu doğrulta bizim için önemli olan halkımızın ve taraftarımızın manevi gücünü arkamızda hissetmektir. Bunu hissettiğimiz anda rakibimiz kim olursa olsun, elimizden gelenin en iyisini yapmayı başarırız. Bunun bir örneğini de Hatayspor maçında gördük. Bizleri destekleyen, 90 dakika boyunca alkışlayan taraftarımıza anlamlı bir üç puan hediye ettik. Bundan sonraki süreçte de tekrar tekrar aynı sevinci, aynı duyguyu yaşayabilmek adına çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Taraftarımız bize destek olmaya devam eder ve takımına sahip çıkarsa, yeni galibiyetler bizlerin olacaktır" diyen Bara, takımın en önemli kozunun taraftar olduğunu işaret etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol