Bakan Kılıç’tan Pazar çıkarması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, hafta sonunu Kırklareli’ne ayırdı. Önce Lüleburgaz’ı ziyaret eden Bakan Kılıç, öğleden sonra Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret etti. Bakan Kılıç, Valilik ziyaretinin ardından Kırklareli Belediye Başkan Adayı Selahattin Minsolmaz ile birlikte Pazar gününü İstasyon Caddesi’nde geçiren geçlerle bir araya geldi. Çay bahçelerinde oturan gençlerle sohbet eden Bakan Kılıç, Aday Minsolmaz içinde destek istedi.

Bakan Kılıç’a ziyaretinde AK Parti Kırklareli Milletvekili Av. Şenol Gürşan, Belediye Başkan Adayı Selahattin Minsolmaz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz ve parti teşkilatı eşlik etti. Öğleden sonra Vali Yaman’ı makamında ziyaret eden Bakan Kılıç, burada bir süre Vali Yaman ile sohbet etti. Ziyaretinin ardından yürüyerek İstasyon Caddesi’ne geçen bakan Kılıç, burada çay bahçelerinde oturan gençlerin masalarına geçerek bir yandan Aday Minsol’ı tanıttı, destek istedi bir yandan da gençlerin sıkıntılarını dinledi. Sık sık üniversiteli gençlere denk gelen Bakan Kılıç’a gençler yurt sayısı konusunda sıkıntı yaşadıklarını aktardılar. Bakan Kılıç, zaman zaman öğrencilerle yaptığı sohbetlerde Bakanlık olarak uzun uzun planlarını da anlattı. İstasyon Caddesi’nin tamamını bu şekilde gezen Kılıç, daha sonra Vali Yaman’ın kendisi için verdiği yemeğe katıldı. Kılıç yemeğin ardından Kırklareli’den ayrıldı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. K.B.E.S.K EROL GÖKÇE 17 Mart 2014 Pazartesi 09:04:49

    KIRKLARELİMİZE GELEN CUMHURİYET HÜKÜMETİ BAKANLARININ İÇİNDE İSTASYON CADDESİNDEKİ KULÜBÜMÜZÜN LOKMA STANDINI TÜM ENGELLEMELERE RAĞMEN KALABALIĞIN ARASINDAN GÖREREK ZİYARET SEDEN SAYIN SPOR BAKANIMIZIN BU ZİYARET ESNASINDA ÇEKİLEN YÜZLERCE FOTOĞRAFTAN BİR KARESİNİN NE BASINDANE VALİLİK NEDE GHSİM SİTELERİNDE YAYINLANMAMASINA ANLAM VEREMİYORUM...

  2. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Kırklareli Engelliler Basketbol Kulübü standının önündeki görüşmesi esnasında basından müsade istemiş görüşmesini basına kapalı yapmıştır. Okuyucumuzun bilgisine sunulur.

  3. OYSA SAYIN BAKAN İSTASYON CADDESİNDEKİ BEDENSEL ENGELLLER SPOR KULÜBNÜN LOKMA STANDINIDA ZİYARET ETMİŞ VE MUHTELİF SÖZLER VERMİŞTİ ANCAK ZİYARET SONRASI YEMEKTE MALÜM KİŞİLER TARAFINDAN BAKANIN KAFASI KARIŞTI...