Babaeski MYO ögrencilerinden, "çevre" mesaji

28 Nisan-03 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Kirklareli Üniversitesi 1. Kültür Sanat ve Spor Senlikleri, tüm hiziyla sürüyor. Konser'den tiyatroya, spordan dans gösterilerine kadar birçok etkinligi içerisinde barindiran Senliklere, ögrenciler büyük ilgi gösteriyor.

Iste bu kapsamda dün Kirklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksekokulu ögrencileri, oldukça anlamli bir tiyatro oyununu basariyla sergilediler.

Kirklareli Üniversitesi 1. Kültür Sanat ve Spor Senlikleri çerçevesinde sahnelenen "Dünyayi Yanagindan Öptük" isimli oyun, Il Kültür Merkezi'nde, saat 15.00'de "perde" dedi. 12 kisilik ögrenci kadrosundan olusan bir ekibin sergiledigi oyunu, Kirklareli Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr. S.Erol Okan, Kirklareli Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr Semiha Öztuna, Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür Yardimcisi Nedim Yakut ve ögrenciler ilgiyle izlediler.

Yönetmenligini Gülçin Düzmen Yakut'un üstlendigi "Dünyayi Yanagindan Öptük" isimli 2 perdelik oyun, esprili kisa skeçlerden olusuyor. Ülkemizin "Çevre" sorununa mizahi bir pencereden bakan oyuncular, hemen her skeçlerinde de mesaj vermeyi de ihmal etmediler. Ekip amatör oyunculardan olusmasina ragmen, basarili performanslari ile büyük begeni topladilar.

Etkinlik sonunda dakikalarca alkislanan oyuncular, katilim gösteren tüm ögrenci ve davetlilere tesekkürlerini sundular.

Kirklareli Üniversitesi 1. Kültür Sanat ve Spor Senlikleri kapsamindaki etkinlikler dur durak bilmiyor. Bugün saat 16.00'da Kirklareli Üniversitesi Erkek Basketbol final maçi, Kirklareli Atatürk Kapali Spor Salonu'nda gerçeklestirilirken, saat 20.00'de Trakya Üniversitesi S.K.S.D. Baskanligi "Trakya Gençlik Atesi" Toplulugu "Modern Dans Gösterisi" ile Kirklareli Kültür Merkezi'nde sahne alacak. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol