Atatürk Stadyumu'nda sona BİR ADIM!

Geride kalan üç yıllık süreçte çok kez tartışma konusu olan ve ne zaman biteceği herkes tarafından konuşulan Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda, son yaklaşılıyor. Tribünlerin     tamamen şekillenmesiyle birlikte boyama çalışmalarına başlayan ekipler, Kırklareli'nin yeni stadını görücüye     çıkarmaya hazırlanıyor

Uzun süre önce bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında boşaltılan ve yeni tribünlerin yapımına başlanan Kırklareli Atatürk Stadyumu, çok uzun bir aradan sonra Kırklareli halkıyla buluşmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 4 bin seyirciye ev sahipliği yapacak olan stadyumda, yeni tribünlerin birinde boya işlemleri başlatıldı. Ekiplerin ummalı çalışmalarıyla birlikte bitime hazırlanan tribünün, Kırklareli'ne Avrupa Standartları'nda bir sahanın geleceğinin sinyalini veriyor.
Birçok spor branşına ev sahipliği yapacak olan Kırklareli Atatürk Stadyumu'nun ne zaman tamamlanacağı bilinmezken, gelişmeler Kırklarelilileri umutlandırıyor. Özellikle Kırklarelispor taraftarının yakından takip ettiği ve markajına aldığı Atatürk Stadyumu'nun, bu tempoda yeni sezona yetişeceği düşünülüyor. Kırklarelili taraftarlar, stadın bitimini dört gözle beklediklerini belirterek; "Uzun zamandır kendi takımımızdan uzak kalmak, bizleri fazlasıyla üzüyor. Takımına gönül veren, kendi şehrinin takımını tutan taraftar için bu durum çok zor.
Lüleburgaz'da oynanan maçlara hepimiz gidemiyoruz. Bu da takımımıza destek olamamamız anlamına geliyor. Kırklareli Atatürk Stadyumu tamamlandığında inşallah tüm bu sıkıntılar geride kalacak" diyerek düşüncelerini dile getiren taraftar, stadyumun yeni sezona yetişmesini ümit ediyor.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. REKORLAR KİTABINA GİRECEK.! ŞENOL DEVRİM 01 Mayıs 2015 Cuma 17:01:39

    METROPOLLERDE MAHALLE STADYUMU BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR STADIN ONARIMINIYENİLENMESİNİ 3 YILDIR BİTİREMİYEN SORUMLU KİŞİLERİ BİRER MADALYA İLE ÖDÜLLENDİRMEK LAZIM !