Ataç ailesinin acı günü

İsa Ataç tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti 

Kırklareli Belediyesi eski Belediye Meclis üyelerinden, Öznur Yapı A.Ş. Proje Sorumlusu İsa Ataç hayatını kaybetti. Yaklaşık olarak 1 aydır tedavi gördüğü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde hayata gözlerini yuman Ataç, geçirdiği kalp ameliyatı sonrasında sevdiklerinin yanına gelemedi.

İsa Ataç'ı sevdikleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı. İkindi namazına müteakip, Büyük camide kılınan cenaze namazının ardından ebedi istikametine yatırılan Ataç'a ÖNADIM MEDYA GRUBU olarak Allahtan rahmet geride kalan ailesi, sevdikleri ve dostlarına başsağlığı diliyoruz.
İSA ATAÇ KİMDİR?
1955 yılında Demirköy'de doğan Ataç, ilk ve ortaokulu öğrenimini Demirköy'de, Lise eğitimini ise İstanbul Kabataş Erkek lisesinde tamamladı. Yıldız Üniversitesi İnşaat Bölümünü bitirdikten sonra 1979 yılında memuriyet hayatına başladı. Kırklareli Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü ile Köy Hizmetleri İl müdürlüğünün çeşitli kademelerinde görev aldı. 2006 yılında emekli olan Ataç, daha sonra serbest inşaat mühendisi olarak faaliyet sürdürdü. 2004 - 2009 yılları arasında Kırklareli Belediye meclis üyeliği görevi yapan Ataç evli ve iki çocuk babasıydı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol