Anadolu Üniversitesi'nden Kırklareli'nde ödül töreni

2,5 milyon öğrencisi ile dünyanın en büyük üniversitelerinden biri olan Anadolu Üniversitesi her geçen gün toplumun ilgisini çeken yenilikler yapmaya devam ediyor.

 Anadolu Üniversitesi; Anadolu ve Trakya'daki illerde bulunan temsilcilikleri araç gereç ve donanım yönünden bankalardaki gibi standart hale getirmiş bulunuyor.
Şimdi de ilk defa Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde başarı göstermiş öğrencileri kendi illerinde (Bu yıl dört İl'de, bunlardan bir tanesi de Kırklareli) düzenlenecek törenlerle ödüllendirecek.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İl temsilcisi Öğretim Görevlisi Münür Saygın'ın organize ettiği; "AÖF İşletme ve İktisat Fakültesine kayıtlı öğrencilerden bölüm ve program bazında ilk üç dereceye girenlere "Başarı Belgesi ve Diploma Verilmesi" ödül töreni önümüzdeki Cuma günü (22.08.2014) saat 14.00'de İl Halk Kütüphanesi'nde yapılacak. Törene Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katılım gösterecekler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol