Anadolu Lisesi kardeş okulunu ağırlıyor

Kırklareli Anadolu Lisesi, Çarşamba gününden biri Makedonya'dan gelen kardeş okulunun öğrencilerini ağırlıyor. 20 kişilik bir öğrenci gurubu ile Pazar gününe kadar ilimizde kalacak olan öğrenci grubu, Kırklareli'nde çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor.
Bu kapsamda dün saat 10.30'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret eden Makedonya'nın Kumanova şehrinden Gimnazia Lisesi öğrencileri, İl Müdürü İbrahim Korkmaz ile biraraya geldiler. Ziyarete Kırklareli Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar, Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Akyüz, Gimnazia Lisesi öğretmenleri, ve her iki kardeş okulun öğrencileri katılım gösterdiler.
Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Bundan iki yıl önce Kırklareli Valiliği olarak Makedonya'ya ziyarete gitmiştik. Bu ziyaret esnasında Kumanova'da yer alan lisemizi ziyaret etme imkanı bulmuştuk. Öğretmenlerimiz yöneticilerimiz bizleri güzel bir şekilde ağırladılar. Ön görüşmelerin ardından kardeş okul olduk. Bugün ülkemizde öğrencilerimizi ağırlamak bizleri son derece mutlu etti" dedi.
Makedonyalı öğrenci Evdin Zaimi de gazetemize yaptığı açıklamada Kırklareli'ni çok beğendiğini dile getirdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol