Amatör'ün kalbi Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde attı

Son yıllarda yapılan spor yatırımlarının Kırklareli'ne kazandırdığı en güzel eserlerden birisi olan Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde bu haftasonu birbirinden güzel maçlar vardı. Amatör Spor Kulüpleri'nin kıran kırana mücadele ettiği karşılaşmalarda, renkli görüntüler ortaya çıktı

Amatör Sporlara hizmet etmek amacıyla açılan Kırklareli Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde Pazar günü birbirinden keyifli 3 maç oynandı. Amatör Futbol Kulüpleri'nin karşı karşıya geldiği mücadelelerde Karakoçspor-Kırklareli Hürriyet, Kofçaz Serhadspor-Üsküpspor ve Sergenspor-Karahıdırspor galibiyet için sahaya çıktılar. Bol gollü geçen maçlarda gülen galip gelen takımlar evlerine yüksek moralle döndüler.
İlk maç Karakoçspor ile Kırklareli Hürriyet arasında oynandı
2. Amatör A Grubu'nda oynanan ilk maçta, Pazar günü saat 11.30'da Karakoçspor ile Kırklareli Hürriyetspor karşı karşıya geldi. Her iki takımında kıran kırana mücadele ettiği maçta, Karakoçspor maçı 4-2 kazanmayı başararak hanesine 3 puanı yazdırdı. Amatör kulüpleri desteklemek adına tesislerin tribünleri dolduran taraftarlar, Pazar günü oynanan ilk maçta bolca gol izleme fırsatı buldular.
İkinci maçta lider Sergenspor ile Karahıdırspor karşı karşıya geldi
Kırklareli 1. Amatör Lig A Grubu'nda oynanan mücadelede, lider Sergenspor ile Karahıdırspor karşı karşıya geldi. Grupta 35 puanla 1. sırada bulunan ve rakipleriyle arasındaki puan farkını açmak için son dakikaya mücadele eden Sergenspor, saat 13.30'da başlayan mücadelede Karahıdırspor'u 4-2 yenmeyi başararak puanını 38'e yükselti ve Gruptaki liderliğini sürdürdü. Her iki takımında iyi mücadele ettiği karşılaşmada taraftar yine bol gollü bir maç izlemenin keyfini çıkardı.
Son maç Kofçazserhadspor ile Üsküpspor arasında oynandı
Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde Pazar günü oynanan son maçta Kofçaz Serhadspor ile Üsküpspor karşı karşıya geldi. 1. Amatör Lig A Grubu'nda oynanan maçta, son dört maçından da galip ayrılmayı başaran Üsküpspor, son üç maçında puan yüzü görmeyen Kofçaz Serhadspor'u 5-1'lik skorla geçmeyi başararak beşte beş yapmayı başardı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol