Alper Taha erkekliğe ilk adımı attı

Bahar mevsimini karşıladığımız, "yaza merhaba" demeye hazırlandığımız şu günlerde, düğün sezonuna da yavaş yavaş girmeye başladık. İşte sezonun ilk düğünlerinden bir tanesi de geçtiğimiz Cumartesi akşamı Paşa Cafe'de gerçekleşti.

Gülten-Elmas Ayar çiftinin oğulları Alper Taha'nın sünnet düğününe katılım büyük oldu. Alper Taha için yapılan düğün öncesinde saat 14.00'de aile evinde bir mevlit gerçekleştirildi. Sat 18.00'de ise yakınların araçları ile katılımıyla bir konvoy düzenlendi. Saat 19.00'da başlayan düğüne ise ailenin akrabaları, dostları, yakınları ve tüm sevenleri iştirak etti. İlk olarak tek tek minik Alper'i tebrik eden ve çam sakızı çoban armağanı hediyelerini-takılarını sunan davetliler, aile fertleri ile hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmediler.
Takı merasiminin sonrasında ise eğlenceli dakikalara geçildi. Canlı müzik eşliğinde oynayan davetliler, güzel bir gece geçirdiler.
Gazetemiz olarak Alper Taha Ayar'ı bizler de tebrik ediyor, kendisine hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol