Aleyna Yıldızdal ilimize madalya ile döndü

27-29 Mart 2015 tarihlerinde Zonguldak ilinde yapılan M.E.B Okullararası Gençler Grup Şampiyonası 3. Gününde Başarılı sporcu Aleyna Yıldızdal 68 kg bayanlarda Final'e kalarak gümüş madalya kazandı ve finallerde yarışma hakkı elde etti 

Yahya Kemal Beyadlı Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi son sınıf öğrencisi olan ve ilimizde faaliyet gösteren Ergin Spor Kulübü sporcusu olan Aleyna Yıldızdal Taekwondo da ilimizi başarı ile temsil etmeye devam ediyor.
Ekim 2014'te Milli Takımımızla Slovenya'da katıldığı Balkan Şampiyonasında da ülkemizi ve ilimizi gururlandıran sporcumuz Gümüş madalya kazanmıştı. Aleyna Yıldızdal kazandığı başarıların tesadüf olmadığını çok çalışarak ve kazandığı madalya ve başarılarla herkese göstermek istiyor.
Aleyna Yıldızdal açıklamasında; "Türkiye Şampiyonu olduktan sonra hedeflerim arasında Milli sporcu olmak vardı. Ekim 2014'de ilimi ve ülkemi başarı ile temsil ettim ve Slovenya'da yapılan Balkan Şampiyonasında gümüş madalya kazandım. Bayrağımızı zirveye taşıdım, gururunu yaşıyorum. Kulübün talepte bulunmasına rağmen ve kazandığım başarının ve ilime yaşattığım bu gurura rağmen hiçbir kurum ve kuruluş tarafından kabul edilmedim.
O tarihlerde çıkan gazeteler haricinde kazandığım Milli Başarıyı kimse gündeme taşımadı. Ama hocalarıma ve kulübüme yaşattığım başarı ve gurur bana yeter" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol