Ahmet Mithat Okul Aile Birliği'nden dayanışma yemeği

Ahmet Mithat Ortaokulu Okul Aile Birliği 20 Aralık Cumartesi (yarın) saat 19.00'da ilimiz Öğretmenevi'nde bir dayanışma ve yardımlaşma yemeği düzenleyecek. Okul Aile Birliği Başkanı Canan Durmaz ve Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım dün gazetemiz sahibi Öznur Tüzün'ü ziyaret ederek, etkinlik hakkında bilgi verdiler.
Canan Durmaz, okullarının adını duyurmak adına böyle bir etkinliği gerçekleştirdiklerini kaydederek; "Amacımız yardımlaşma ve dayanışma çerçevesinde güzel bir etkinlik gerçekleştirmektir. Gecemizde canlı müzik eşliğinde, zengin menülü yemek ve hediyeli çekilişimiz de yer alacaktır. Tüm Kırklarelilileri okulumuza destek olmaya çağırıyoruz" dedi.
Durmaz desteklerinden ötürü Doğu Mahallesi Muhtarı Arzu Yıldırım'a da teşekkürlerini sundu.
Durmaz Okul Aile Birliği olarak kendisinin haricinde; Yenigül Akın, Zehra Kayalı, Hasibe Çilli ve Mehmet Kumcu'nun da yönetimde yer aldığını ve başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Durmaz okul hakkında ise şu bilgileri verdi;
"Okulumuzda, Müdür Erhan Çalışkan önderliğinde 12 sınıfta toplam 273 öğrenci eğitim-öğrenim görmekte. Okulumuzun en büyük eksiklikleri bir spor salonunun ve kütüphanenin bulunmaması. Amacımız en kısa zamanda bu eksikliklerin giderilmesi. Bunun yanında okulumuzda normal eğitime ek olarak, öğrencilerimize yönelik olarak Yetiştirici Eğitim Kursu da verilmektedir."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol