Açılır açılmaz bir ilk

Kısa bir süre önce resmi açılışını gerçekleştiren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, "Erişilebilirlik Belgesi"ni aldı. Söz konusu belgenin Kırklareli'ndeki sağlık tesisleri içerisinde ve ülke genelindeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri arasında bu         belgeyi kazanan ilk resmi kurum olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz Çarşamba günü Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından resmi açılışı gerçekleştirilen Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin "Erişilebilirlik Belgesi"ni aldığı bildirildi. Açılışından bir gün önce 27 Nisan 2015 tarihinde Kırklareli İli Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komisyonu tarafından incelenen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne "Erişilebilirlik Belgesi" verildi.
Engelli ulaşılabilirliği için gerekli standartlara sahip olduğu anlamına gelen belge Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne teslim edildi.
Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin aldığı "Erişilebilirlik Belgesi" ile Kırklareli'ndeki sağlık tesisleri içerisinde ve ülke genelindeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri arasında bu belgeyi kazanan ilk resmi kurum olduğu belirtildi.
28 Nisan 2015 Çarşamba günü resmi açılışı gerçekleştirilen 20 Üniteli Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, sahip olduğu olanakları ile oldukça modern bir yapıya sahip. Tesisin tamamı engelli ve yaşlılar düşünülerek tasarlandı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Diğer kurumlara da örnek olması Dileğiyle. Sayın Başhekimimiz ve değerli ekibini canı gönülden tebrik tebrik ediyorum.