AV.Turgut Dibek Aynı Akıbete Uğramak İstemiyormuş

"Kırklareli'nin entrikalarla dolu seçimi hangisi?" denildiğinde akıllara ilk gelen 30 Mart Yerel seçimlerinde dönemin Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'ın yol arkadaşı olan Turgut Dibek'ten tarihi GAF salondakileri ŞOKE etti

30 Mart Tarihinde partisinin, yanlış olduğunu iddia ettiği kararı sonrasında istifa ettiği Cavit Çağlayan için Turgut Dibek'in KIRKLARELİ BARO seçimlerinde söyledikleri.
Avukatlık mesleğini mi reddetti?
"Sayın milletvekili arkadaşım değerli meslek taşlarım ben dilek ve temennilerde burada bulunmanın gereği olarak da artı milletvekili olmadan önce de sizlerle beraber 17 yıl burada aktif baronun üyesi olarak çalıştım tabi şimdide baronun üyesiyiz ama 2007 ye kadar bu sıralarda veya adliyede sizlerle beraber çalışmıştım. Bence şöyle bir güzellikte var Kırklareli'nin 2 Milletvekili var Mehmet Bey Belediye Başkanı olunca 2'ye düştük Şenol arkadaşımda burada ikisi de baronun mensubu yani bu güzel bir şey. Kırklareli Barosu içinde bence bir gurur kaynağı. Çünkü kendi adıma şunu söyleyeyim inanıyorum Şenol içinde aynı şey geçerlidir biz Ankara' da Kırklareli'ni temsil ediyoruz halkımızı temsil ediyoruz milletvekili olarak ama ben hep Kırklareli Barosunu da temsil ettiğimi onun bir parçası olduğunu bilerek hissederek hep görev yaptım. Ben Adalet Komisyonundayım 2007' den bu yana işte bu konuştuğumuz içinde bulunduğumuz kanunları değişiklikleri bu süreci bizzat mutfağında yaşayarak görerek 7 yıl geçti. Neler olduğunu bende çok iyi biliyorum ama Kırklareli Barosunun da Ankara'da ismi olmak Kırklareli Barosu nasıl bir Baro kimleri yetiştirmiş kimleri çıkarmış içerisinden yani oradaki arkadaşlarımız işte bir tanıyanlar görenler de bilsin istiyorum. Bunu da bilmelerini isterim. Değerli arkadaşlar siyaseten bir şey söylemek istemem çünkü söylenecek o kadar çok şey var başlarsak içinden çıkamayız bitmez. Ama şunu söyleyeyim inanıyorum artık bugünlerden sonra herkes üzerine düşen dersi almıştır diye düşünüyorum. Anlayışını bugüne kadar sergileyenler İktidar, Muhalefet her neyse çünkü Hukukla, Yargıyla ilgili bu kadar oynamak değişiklikler yapmak bunu niçin yaptığını da bilmeden yapmak ya da biliyorlarsa da bizler işte o zaman niyet yürütüyoruz.
kadar değişiklikler oldu ki yani özellikle de 2007'den bir kısmı bizim desteğimizle o temel kanunlar oldu yani ben Cavit arkadaşımızı Başkanımızı buraya çıkarken gördüm inşallah umarım önümüzdeki dönem Şenol arkadaşımızla biz öyle bir akıbete uğramayız. Aranıza dönmeyiz dönersek nasıl döneceğimizi bilmiyorum."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol