ARMAĞAN OLSUN

Mavi Kubbe Kırmızı Âlem İle Renklendi
Kurutuluş Savaşının Kahramanı Köylüler
Verdikleri Birliktelik Mesajı ile
Ulusal Bütünlüğü İşaret etti

"Birlik beraberlik olduğu sürece Allah'ın izniyle bu ülkeyi kimse yıkamayacak. Heveslenenler boşuna heveslenecek" sözleri, ve "Bayrağı Bayrak yapan Üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır." Şiiri ile Armağan Köyündeki dev bayrağı göklere çeken Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, "Birçok etkinlik ve programa katıldım, ama hiç bu kadar heyecanlanmadım hiç bu kadar keyif almadım." Cümlesi ile Köylü İnsanının, beton bloklarla çevrelenmiş Şehirlerdeki kaybolan samimiyeti ve misafirperverliğini işaret etti

Kırklareli'nin en hızlı büyüyen ve kendini, kendi çabası ile yenileyen Armağan köyünde, 24 Metrekarelik DEV Bayrağımız, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Armağan Köy Muhtarı Recep Dal, eski toprak diye tabir edilen PEHLİVAN lakaplı köylü vatandaşı, kadını, genci ve tüm köylü insanı ile birlikte göklere çekildi.
Demirden Makaraya sıra ile dokunan başta Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, ve Armağan Köyünün ihtiyar delikanlıları, önce İstiklal Marşı daha sonra edilen dualar ile YÜZLERCE ALEMDAR EDASI ile ÂLEM'İ, Dünya ALEM'E birliktelik işareti olarak göklere çekti.
"Bayrağı Bayrak yapan Üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır."
Sıcağı sıcağına, gün ile alakalı duygu ve düşüncelerini ÖNADIM MEDYA GRUBU haber muhabirleri vasıtası ile Kırklareli ve Ülke kamuoyuna aktaran Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, "Birlik beraberlik olduğu sürece Allah'ın izniyle bu ülkeyi kimse yıkamayacak. Heveslenenler boşuna heveslenecek."dedi.
Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Armağanlı Pehlivanlarla demirden çarkı çevirdi, Tüm Türkiye'ye birliktelik mesajı verdi
"Birçok etkinlik ve programa katıldım, ama hiç bu kadar heyecanlanmadım hiç bu kadar keyif almadım." Cümlesi ile Köylü İnsanının, beton bloklarla çevrelenmiş Şehirlerdeki kaybolan samimiyeti ve misafirperverliğini işaret eden Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz Açıklamasının devamında, "Muazzam keyif verici, keyif aldık biz bundan. Emeği geçen başta sayın muhtarımıza bütün köylü büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Samimi söylüyorum burada bulunmak inanılmaz keyif verici güzel bir şey. Esas olan bu. Hep söylüyoruz biz bir olduğumuz sürece ki bu zaten bir göstergesidir. Sıfatımız etiketimiz cemaatimiz partimiz ne olursa olsun fark etmek esas olan bir olmak beraber olmak. Nice böyle güzel hayırlı hizmetler için birlikte dua ediyoruz."dedi.



Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol