"AMACIMIZ PARA KAZANMAK DEĞİL"

Kırklareli'nin yüksek yerlerinde otlayan ve eti, çiftliklerde besi hayvanlarına oranla daha sağlıklı ve lezzetli olan küçük ve büyükbaşların ızgaraya düşen etine büyük talep var

Kırklareli'nin en bereketli topraklarına sahip olan ve birlik beraberliği dikkatleri üzerine çeken Armağan'nın, meralarında otlayan küçük ve büyükbaş hayvanlarının etleri paran yoksa bedava…
Armağan et mangal üzerine hizmet veren tek ızgarasının sahibi olan Mehmet Parmak başlattığı kampanya ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Misafirperverliği ile öne çıkan köyde hizmet veren Parmak, "Doğal ve katkısız etlerimizi tamamen insanımıza tanıtımını yaparak sunmak için buradayız. "AMACIMIZ PARA KAZANMAK DEĞİL Doğal ET'in Lezzetini Damaklara çivi gibi saplamak" dedi.
Parmak yaptığı açıklamasında, "Köylerimiz misafirperverliğimizin en güzel şekilde gösterildiği yerler arasında yer alıyor. Köylerimizdeki esnafımızda kentlerimizdeki esnafımıza oranla daha esnek bir fiyat uygulaması olması normal bir hadise." Diyerek Para kazanmanın önemli olmadığını ifadelerine ekledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol