AK Parti ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Teşkilatı, Alper Çiler önderliğinde ve sosyal işler başkanlığının düzenlediği ziyaretler çerçevesinde önce AFAD İl Müdürü Olarak atanan Muhsin Özer, daha sonra yaşlılar haftası kapsamında Kırklareli Huzurevi’ni ziyaret etti 

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ve Oluşturduğu yeni yönetimi ile birlikte sosyal hayatın içindeki tüm kesimlerin yanında yer almaya devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta Kırklareli İl AFAD Müdürü olarak atanan Muhsin Özer, makamında AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler ile bir araya geldi.
İl Başkanı Çiler, "her mevsim farklı dönem ve mevsimsel nedenlerden dolayı çok önemli bir müdürlüğümüz olan Kırklareli İl AFAD için ve Değerli bir kişilik olan Muhsin Özer için hayırlı olmasını diledik." Sözleri ile ilk ziyareti ile alakalı olarak bilgiler verdi.
Yaşlılar Haftası dolayısı ile bir ziyaretide, sosyal işler başkanlığının organize ettiği Huzurevi'ne ekibi ile birlikte yapan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, "Yaşlılarımız, bizim gibi gençlerin gelecekteki fotoğrafları gibi karşımızda duruyor. Sadece yaşlılar haftasında değil, yılın tüm günlerinde hatırlanması gerekenler olarak işaret edebiliriz onları. İyiki varlar. Hepsinin ellerinden öpüyorum." Sözleri ile ziyareti özetledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol