AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz

Merkez İlçe Teşkilatının Seçimli Olağan Genel Kurulu, Süleyman Soylu'nun "HEDEF 2023" istikametinde işaret ettiği Kayhan Türköz'ün Başkanlığa 191 Delegenin desteği ile taşınması ile son buldu 

AK Parti Grup Başkan Vekili ve İstanbul 1'nci Bölge Milletvekili M. Belma Satır,  AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz gibi isimlerin katılım gösterdikleri AK Parti Merkez İlçe Teşkilatın Olağan Genel Kurulunda 166 delegenin sandıkları yansıttıkları iradeleri sonucunda, AK Parti Genel Merkezinin apar topar Ankara'ya davet ettiği Kayhan Türköz Başkan seçildi

Kırklareli Merkez ilçe ve Merkez İlçeye bağlı ilçelerde AK Partinin olağan Genel kurulları tüm hızı ile devam ediyor.
Kırklareli'de gerçekleşen Olağan Genel Kurullarda;
AK Parti Demirköy İlçe Başkanı Hayrullah Yalçınsoy,
AK Parti Pehlivanköy ilçe Başkanı Mehmet Açıkel,
AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Ali Gencay,
AK Parti Pınarhisar ilçe Başkanı İbrahim Çobanoğlu,
AK Parti Vize ilçe Başkanı Hasan Basri Korkmaz,
AK Parti Kofçaz ilçe Başkanı Hüseyin Aktaş seçimlerini yapan AK Partili delegeler, Cumartesi günü AK Parti Genel Merkezin Ankara'ya çağırdığı Kayhan Türköz'ü AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına taşıdı.
AK Parti Grup Başkan Vekili ve İstanbul 1'nci Bölge Milletvekili M. Belma Satır,
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken,
AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan,
AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan,
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz,
AK Partinin unutulmaz İl Başkanı Hüsmen Terkin gibi AK Parti siyasetinin önemli isimlerinin katılım gösterdikleri, bir nevi Kırklareli'nin kaderinin çizildiği günde Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Recep Zengin'de AK Parti Merkez İlçe Teşkilatının Başkanlık seçiminin yapılacağı gün nezaket ziyareti ile olması gerekeni işaret etti.
Kayhan Türköz Başkanlığındaki
AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Teşkilatı
AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, "Kırklareli'ne hayırlı olmasını diliyorum. Herkesi kucaklayan bir anlayışla verilen görevi yerine getireceğim. AK Parti Türkiye'yi kucaklayan, birçok insanca hizmeti ülkeye armağan eden bir halk hareketinin demokrasi sandığından çıkarak siyasi şekil kazanmış halidir. Ben ve Başkanlık için isimleri okunan arkadaşlarım, ağabeylerim bu bilinç ile göreve hazır olduğumuz kadar, sandıktan çıkanın arkasında yer alacak kadar inanmış insanlarız. Önce Kırklareli'ne daha sonra bölgemize ve Türkiye'ye hayırlı olsun." Diyerek sıcağı sıcağına duygularını dile getirdi.
AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Yeni yönetim Kurulu listesi Başkan Kayhan Türköz önderliğinde, Akın Bilicioğlu, Hakan Özbay, Burak Özlek, Hande Doğan, Güliz Özaltan, Nurşen Timur, Selçuk Oksak, Erol Koçulu, Zafer Yılmaz, Meryem Meral, Aysun Görenpınar, Özkan Özbalcı, Erdinç Karayün, Murat Acar, Baki Bingül, Hasan Ötün, Halis Kaya, Suat Derin, Mehmet Lüta, Remzi Göknar, Necip Köse, Zeki Aslan, Fatih Toklucu, Cengiz Koçmar isimlerinde oluştu.
Yedek Yönetim Kurulu Listesinde ise, Tunay İpek, Melih Murat Hersek, Kerem Kırbaş, Taner Yenici, Timurçin Karagöz, Nebahat El, Öztük Yılmaz, Celal Teğiş, Adnan Kartal, Adem Arslan, Müjdat Alem, Şaban Dinçer, Filiz Aygün, Aysel Acar, Tarkan Keskin, Tolga Kurucu, Hakan Peker, Arif Sev, Özge Mecek, Şengül Bozan, Erbil Ergün, Volkan Şehir, Hakan Baş, İsmail Tilev, Bekir Demir isimleri yer aldı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanmadan sorumlu Başkanı Süleyman Soylu'nun birlikteliği vurgulayan mesajlarının ardından, sırası ile söz alan;
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz,
AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan,
AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan'da verdikleri mesajlarla AK Parti'de baki kalacak olan tek şeyin birliktelik olduğunu işaret ettiler.
AK Parti Grup Başkan Vekili ve İstanbul 1'nci Bölge Milletvekili M. Belma Satır ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ise Cumartesi'nin en dikkat çekici konuşmalarının altına DELEGELER SANDIK BAŞINA GİTMEDEN ÖNCE imza attılar.
AK Parti Grup Başkan Vekili ve İstanbul 1'nci Bölge Milletvekili M. Belma Satır
"Onlar Tribünlere oynar biz iş yaparız"
Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı'nın 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin insan odaklı bir parti olduğunu söyleyerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
Tüm insanlara eşit mesafede hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Satır, bu tür kongrelerin önemli olduğunu kaydetti. Diğer partiler gibi TBMM'de nöbetleşe görev yapmadıklarını ifade eden Satır, '' CHP, BDP, MHP gibi nöbetleşe mecliste bulunmayız, tam kadro mecliste bulunuruz. Tribüne oynamaktan ziyade iş yaparız. Biz iş yapan milletvekilleriyiz. Biz göğsümüzü gererek dolaşabiliriz" şeklinde konuştu.
Satır, Türkiye'de ilk kez kadın milletvekilinin bir siyasi parti kurduğunu anımsatarak, Emine Ülker Tarhan'ın CHP'den ayrılarak bir siyasi parti kurduğunu hatırlattı. ir siyasi partinin kurulmasının halkın isteği ile olacağını belirten Satır, Türkiye'de iktidar boşluğunun olmadığını vurguladı.
Satır, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Emine Ülker Tarhan, çok kadın hassasiyeti olan bir milletvekili arkadaşımız değil. Milletvekilliği süresince mecliste 3-4 yıl birlikte çalıştık ama göz göze gelip selamlaştığımızı hatırlamıyorum. İnsan hassasiyeti olmadığı gibi kadın hassasiyeti de yok. Türkiye'de bir takım klavye mühendisleri var. Özellikle yola çıkmasını ve arkasında olacaklarını söyleyen klavye mühendisleri var. Bekleyip göreceğiz bakalım arkasında kimler olacak. Bilmeleri gerekirdi ki siyasi partilerin kuruluşu halk isterse olur. AK Parti 2001 yılında, kuruluş çalışmalarına başladığı zaman halktan bir beklenti vardı. Halk bizi bu yola sürdü. Türkiye'de bir iktidar boşluğu yok. Buna rağmen yeni bir siyasi parti kurulmuş olmasına da hayırlı olsun diyor, Allah yollarını açık etsin. Bizim iktidarımız uzun yıllar devam edecek."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın, Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde bir süre cezaevinde kaldığını bildiren Satır, AK Parti'nin kuruluş çalışmalarının Kırklareli'nde yapıldığına dikkat çekti.
Satır, ''2002'den bu güne kadar yerel, genel referandum ve cumhurbaşkanlığı seçimleri geçirdik. Çeşitli sıkıntılar yaşadık. Darbe girişimleri oldu, tartışmalar oldu ama bunların üstesinden Allah'a şükür geldik. Bu güne kadar iktidar olarak 'biz ne dersek o olur' derlerdi. Ama biz millet ne dersek dedik. O yüzden hep milletin içinde olduk" diye konuştu.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken
"Merkez İlçe Başkanına teşekkür ediyoruz"
Öğütken konuşmasında, "Kırklareli Merkez İlçe'de AK Parti Kurulduğundan beri alınan sonuçlar ortada. AK Parti olarak 2023 - 2051 - 2071 gibi hedeflerimizin peşinden koşarken teşkilatlarımızın değişimi konusunda yine ciddi adımlar atmaktayız. Türkiye genelinde % 60'lara dayanmış bir oy oranı olan, hiç seçim kazanmamış bir siyasi partinin Kırklareli Merkez İlçedeki 2002 sonrası seçim verileri ise değişimi işaret eden en önemli gösterge. Merkez İlçe Başkanımız Sayın Hamit Orakçı 'ya teşekkür ediyoruz."dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol