AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı'ndan basın mensuplarına iftar

BİR DEVİR SONA ERİYOR

AK Parti Kırklareli İl Teşkilatı, verdiği iftar yemeğinde Basın mensupları ve Medya kuruluşlarıyla bir araya geldi. Cafe 288'de gerçekleştirilen programa AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz ve yeni takviyelerle oluşturulan teşkilatın yeni isimleri katıldı. Hem oluşturulan yeni yönetim, hemde Ülke ve dünyanın sıcak gündemleriyle alakalı olarak basın açıklaması yapan Kılavuz,  söyledikleriyle "YENİ TÜRKİYE" mesajını verdi. Ortadoğu'da tüm dünyanın izlediği katliamı lanetleyen, vesayet anlayışı ve statüko'nun sonunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması ile birlikte geleceğini vurgulayan ve Basın emekçilerinin Bayramını kutlayan Kılavuz'un teşkilatı ile verdiği birliktelik pozu akıllarda kaldı

AK Parti Kırklareli İl teşkilatı Perşembe günü, Basın bayramı olması nedeni ile Kırklareli'nin haber muhabirleri, gazetecileri ve medya kuruluşları ile iftar yemeğinde buluştu.
 AK Parti Teşkilatlanmadan sorumlu Başkanlığına Süleyman Soylu'nun getirilmesi ile değişim yaşayan İl Yönetimleri listesine ismini yazdıran Ahmet Zeki Kılavuz yönetimindeki Kırklareli İl Teşkilatı yeni görev dağılımında yer alan isimleri, BASIN BAYRAMINDA Türkiye ve Kırklareli kamuoyuna sundu.
Kılavuz'un açıklamasında ye alan yeni yönetim listesi
Ahmet Zeki Kılavuz, Abdullah Kandemir, Ahmet Azay, Ahmet Taylan, Aliş Biçer, Aykut Yeşiltepe, Can Bahçıvanoğulları, Çınar Tiri, Dilek Arslan, Özcan Çiftçi, Emre El, Engin Karabulut, Kaan Algur, Filiz Çalışkan, Hakan Erbilgin, Halil Raif Doğan, Serap Kayraklık, Hatice Denktaş, Hayati Gürer, İbrahim Erol Başataç, İlhamı Cebelli, İlhan Erpak, İlker Özben, İlhan Kemal Kısa, Kamil Millidere, Mehmet İkizlerli, Mehmet Emin Doğu, Murat Akbaş, Muzaffer Gümüşten, Neriman Babat, Öner Yılmaz, Sebahattin Baş, Selahattin Minsolmaz, Seval Demir, Seyfi Güler, Süleyman Duman, Şenay Ülgen, Tarık Akın, Turgay Kaplan, Zafer Süpürgeci isimlerinden oluşan AK Parti Kırklareli İl Teşkilatında görev dağılımı ise;  İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuk İşler Birim Başkanı Selahattin Minsolmaz,  İl Başkan Yardımcısı Teşkilatlanma Birim Başkanı Aykut Yeşiltepe, İl Başkan Yardımcısı Seçim işleri birim Başkanı Erol Başataç,  İl Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Birim Başkanı Mehmet İkizlerli,  İl Başkan Yardımcısı Ekonomik İşler Birim Başkanı Özcan Çiftçi,  İl Başkan Yardımcısı AR-GE Birim Başkanı Hakan Erbilgin, İl Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Birim Başkanı Can Bağcıvaoğlları, İl Başkan Yardımcısı İl Sekreteri Birim Başkanı Serap Kayraklık,  İl Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Birim Başkanı İlhan Kemal Kısa,  İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Birim Başkanı Filiz Çalışkan,  İl Başkan Yardımcısı Halkla İlişkiler Birim Başkanı Hayati Gürer,   İl Başkan Yardımcısı Mali ve İdari İşler Birim Başkanı Seyfi Güler olarak şekillendi.
"Dünya Basın Bayramınızı tebrik ediyorum"
"Değerli basın mensubu arkadaşlarım. İftar yemeğimize teşriflerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Uzun zamandan bu yana tertip etmeyi düşündüğümüz bu iftarımıza gerek sizlerin yoğunluğu gerekse ilimizdeki iftar programlarının yoğunluğu sebebi ile bugün yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bildiğiniz üzere bugün 24 Temmuz Dünya Basın Bayramı günü. Bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyor ve Dünya Basın Bayramınızı tebrik ediyorum." Diyerek konuşmasına başlayan Kılavuz birçok konu ile alakalı olarak detaylı sayılabilecek bilgiler verdi.
İsrail'e Kınama
Kılavuz, "Filistin'de yaşanılan insanlık dışı olayları lanetliyoruz. Bu olaylara bazı ülkelerin seyirci kaldığını görmek bizleri daha da dehşet içerisinde bırakmaktadır. Sizlerin vesilesi ile Filistin halkının yanında olduğumuzu bir kez daha yineliyor olayların müsebbibi olan İsrail'i şiddet ve nefretle kınıyoruz." Sözleri ile katliamın gerçekleştirildiği Ortadoğu'yu işaret etti. Kılavuz'un konuşmasını iki ana başlık oluşturdu.
"Yeni Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz"
"10 Ağustos 2014 tarihinde çok önemli bir seçime şahitlik yapacağız. Cumhur'un Başkanını seçmesine tanıklık edeceğiz. Vereceğimiz oylar ile bu tarihi dönüşüme katkı sunacağız. Ülkemizi kuşatan vesayet anlayışı ve statüko 13 yıllık iktidarımızda ciddi biçimde gücünü kaybetmiştir. İşte Yeni Türkiye Yolunda Demokratik-Müreffeh-Öncü Ülke sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda Genel Başkanımız Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı seçerek statükonun ve vesayetçi anlayışın sonunu hep birlikte getireceğiz. Allah yolumuzu açık eylesin."
"Evet arkadaşlar bir devir sona eriyor"
 "Değerli Basın mensupları uzun bir aradan sonra sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu akşam sizlerin fazla vaktini almayacağım. Ancak sizlere aktarma gereken bir çok konu bulunmaktadır. İnşallah bundan sonraki süreçte daha sık bir araya gelerek karşılıklı görüş alış verişinde bulunabiliriz. Ancak şu hususu burada sizlere aktarma gereği hissediyorum. Biz bir siyasi partiyiz. Siyasi partilerin yapılanması Siyasi Partiler Kanununda ve partilerin tüzüklerinde belirlenmiştir. Özellikle parti tüzükleri ve bu tüzükle bağlantılı olarak çıkarılan teşkilat yönetmelikleri partilerin organlarının çalışma sistematiğini belirler. Partimizde AKBİS denilen bir yazılım ve iletişim sistemi bulunmaktadır. Bu sistem sayesinde il teşkilatı olarak ilçe ve belde teşkilatlarımızın yapmış olduğu tüm faaliyetleri tetkik edebilmekteyiz. Yine İl Başkanlığımızın yapmış olduğu tüm çalışmalar bu sistem sayesinde Genel Merkezimiz tarafından takip edilmektedir. Dolayısıyla Teşkilatımızın her türlü faaliyetinden Genel Merkezimizin haberi olmaktadır. Az önce de ifade ettiğim üzere 10 Ağustos 2014 seçimleri statükonun tam anlamıyla tarihe gömüleceği bir tarihtir. Akparti iktidarı ile birlikte artık gazete manşetleri ile Hükümet belirleme devri sona ermiştir. Gündemi gazete manşetleri değil siyasi irade temsilcileri belirlemektedir. Ancak Ülkemizdeki bu değişim ve gelişimin bazı kesimlerce halen tam olarak algılanamadığını üzülerek görmekteyiz. Bizim topluma ve muhataplarına tavsiyemiz ülkemizdeki değişimi iyi gözlemlemeleridir. Türkiye eski Türkiye olmayıp gazete manşetleri ile değişimi sağlayamazsınız. Hepinizi Yeni Türkiye'yi daha iyi anlamaya çağırıyorum. Bu akşamki iftar davetimize iştiraklerinizden dolayı teşekkür ediyor bu vesile ile sizlerin şahsında tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan bayramlarını kutluyorum.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol