AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Hükümetin şehrimizdeki yatırımlarının takipçisi

Adalet ve Kalkınma Partisinin Kırklareli Halkına insan odaklı yatırımlarına Şenol Gürşan'dan Cumartesi teftişi. İnşaatı devam eden Atatürk Stadı, Kırklareli Gençlik Merkezi, 250 yataklı Modern Devlet Hastanesi ile hizmete gireceği günü bekleyen Ağız Diş sağlığı Merkezi AK Partili heyet tarafından ziyaret edildi 

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Alper Çiler ile birlikte, Devlet eli ile Kırklareli Halkına armağan edilen, sağlık ve spor yatırımlarını Cumartesi günü gezdi.
Gürşan, Taner Özgüven ile bir araya geldi
Cumartesi günü saat 13,00'da başlayan turunda önce Kırklarelispor'un geleceği açısından önem arz eden Atatürk Stadını gezen AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, burada Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Taner Özgüven ile bir araya gelerek projenin önemi ve yatırımın sosyo-kültürel etkilerini aktardı.
"Atatürk Stadı Kırklareli İçin Önemli bir adım"
Eylül ve Ekim ayı gibi bitirilmesi ve Kırklarelispor'a teslim edilmesi beklenen Atatürk stadı içerisinde detaylı bir inceleme yapan Gürşan daha sonra Kofçaz yolu üzerinde yapımına devam edilen ve içerisinde, Tenis Kordu, Basket sahası, spor sınıfları, Yüzme havuzu gibi birçok spor branşı bulunan T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı Kırklareli Gençlik Merkezine geçti.
"Yatırımlarımızın hayata geçirilmesinde,
Denetlenmesinde
ve halkı bilgilendirmesinde etkin bir şekilde hareket ediyoruz"
Cumartesi turunda, "AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Hükümetin şehrimizdeki yatırımlarının takipçisi." Dedirten Milletvekili Gürşan, daha sonra Kırklareli'nin son yıllarda aldığı en büyük sağlık yatırımı olarak akıllara kazınan 250 Yataklı Modern Devlet Hastanesi ile aynı alan içerisinde bulunan Ağız Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek kısa bir basın açıklaması yaptı.
"Ülkemiz genelinde Adalet ve Kalkınma Partisinin siyasi renk gözetmeksizin halk odaklı hizmet ve yatırımlarını gezdik. Spordan, sağlığa, Kültürel aktivasyonlardan, eğitime sosyal hayatı oluşturan tüm insanlarımızın içinde yer alacağı yatırımlarımızın hayata geçirilmesindede, denetlenmesinde ve halkı bilgilendirmesinde etkin bir şekilde hareket ediyoruz." Diyerek sözlerine başlayan AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan açıklamasının devamında, "Spor ve sağlık tesislerinin insan hayatına sunulması çok önemli. AK Parti olarak "Önce insan" parolalı yatırımlarımızın ilk sırasında bunlar var. Sağlık alanında Türkiye genelinde neler yapıldığı artık tüm dünya tarafından kabul edilmiş durumda. Modern hastanelerimiz, helikopter ambulanslarımız, herkese özel sağlık güvencelerimiz. Bunlardan sadece birkaç tanesi. Kırklareli adına yapılan sağlık yatırımları ise hem insanımıza verilen değeri hemde siyasi renk gözetilmeksizin hizmet eden AK Parti gerçeğini gözler önüne seriyor."dedi.
"Gençler için hayata geçirilen spor yatırımları ise hem onların daha sağlıklı bireyler olarak yetişmesini sağlayacak hemde Kırklareli'nin ihtiyacı olan geleceği onlarca armağan edecek." Cümlesi ile gelecek nesiler için hizmete girmeyi bekleyen yatırımlara neden önem verildiğini açıklayan Gürşan, Kırklareli adına hayata geçirilen tüm bu yatırımların kendi Milletvekilliği döneminde yapılmasının ise kendisi adına gurur verici bir hadise olduğunu belirterek, "Bizim için durmak yok, halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz."dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol