ADS Merkezi Açılışını Bekliyor Hastane İnşaatı ise TAM GAZ

Kırklareli merkez ilçe Yayla Mahallesi Çamlık Mevkii'ndeki 63 dönümlük alan üzerine  yapılmakta olan Kırklareli Devlet Hastanesi'nin ve yanında inşaatına başlanan 20 Üniteli Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin inşaatında sona doğru yaklaşılıyor

Kırklareli merkez ilçe Yayla Mahallesi Çamlık Mevkiindeki 63 dönümlük alan üzerine yapılmakta olan Kırklareli Devlet Hastanesinin ve yanında inşaatına başlanan 20 Üniteli Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin inşaatında sona yaklaşılıyor.
06 Mart 2014 günü yer teslimi yapılarak inşaatına başlanan Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 2 bin 500 m2 alan üzerine 3 katlı olarak 3 bin 107 m2 kapalı alan olarak yapımı tamamlandı.
KDV Dahil 4 milyon 307 bin TL. maliyetle yapımı gerçekleştirilen inşaatta son aşamalara gelindi. Çevre düzenlemesi ile birlikte kaba inşaatı tamamlanan binanın şu anda iç donanımı gerçekleştiriliyor. 20 Ünite sahip Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde 1 adette Acil Müdahale Birimi bulunuyor.Diğer yanda ise 29.02.2016 tarihinde bitirilecek olan 250 yataklı Devlet Hastanemizin inşaatı tüm azameti ile yükselmeye devam ediyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol