40 Yıllık Ciğerci Ustası Kırklareli'nde

Edirne'nin Lezzetleri Kırklareli'ne Taşındı Tava Ciğeri İlk Gününde İzdiham Yarattı
Kırklareli'nin artan nüfusu, Şehir dışındaki diğer komşu illerin yöresel lezzetlerini ilimize taşımaya başladı. Ciğercim adlı mekan açılış gününde vatandaşa Edirne'yi hatırlattı 

Kırklareli Üniversitesinin kademeli bir şekilde sayısal anlamda artış göstermesi, Organize sanayi bölgemizin 2002 sonrasında % 400'lük bir büyüme ile ilerlemesi, Kırklareli'nde hazır yiyecek sektörünün büyümesini beraberinde getirdi.
Çiğercim isimli nezih mekan açılışının ilk gününde izdiham yarattı
Kırklareli Hazır yiyecek sektöründe kritik bir eşikten geçti. Kendi yöresel lezzetlerini pazarlara ulaştıramayan ilimizde açılan ÇİĞERCİM isimli mekan açılışının ilk gününde yoğun ilgi ile karşılandı.
Önadım Medya Grubu Haber Muhabirlerine yatırımın detaylarını aktaran, Sibel ve Nejdet Şan yiyecek sektöründe edindikleri tecrübeyi Kırklareli halkı ile paylaşacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Edirne ciğerinin 40 Yıllık Doğan Usta ile çalışacak olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çift, "Kırklareli halkının damak lezzetine ne kadar önem verdiklerini biliyoruz. Bu bilinçle yatırımızı Kırklareli'ne hediye ettik. Hem gelişen Sanayi bölgesi hemde artan öğrenci nüfusu bu düşüncemizin dayandığı nedenler arasındaydı. Kırklareli'ne ve Ülkemize hayırlısı olsun."dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. http://www.cigercim.com alan adı satılık gözüküyor neden acaba?