30 Ağustos Zaferimiz kutlu olsun

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında halkın Bayramını kutlayan Vali Yaman, 92 yıl önce kazanılan bu zaferle milletimizin milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders verdiğini, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirdiğini söyledi

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, şunları kaydetti:
"Cumhuriyet tarihimizde eşsiz bir yeri olan 30 Ağustos 1922 Başkomutanlık Meydan Muharebesinin 92. Yıl dönümünü büyük bir coşku ve heyecanla kutlamanın haklı gurur ve sevincini yaşıyoruz.
Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün önderliğinde başlatılan Milli Mücadele, Büyük Taarruz ve Meydan Muharebesi sonucunda işgal kuvvetleri topraklarımızdan kalıcı olarak atılmış; bağımsızlığımız bu zaferle taçlanmıştır.
Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anar; bütün vatandaşlarımızın ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, selamlarımı sunarım."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol