25'nci Kakava "HADİSE" Olacak

7 Haziran Genel Seçimlerine 35 gün kala Kırklareli Genelinde konuşulan konu 25'nci Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali…
2014 Yılında SOMA maden faciası nedeni ile ES geçilen tarihi karnavalı, diğer siyasi partilerin rutin kahve ve köy ziyaretlerinin önüne taşımayı amaçlayan CHP ve Mayıs ayının son haftası ile ilgili ciddi bir hazırlık dönemi yaşayan
Kırklareli Belediyesi 3 - 0'ı gerçek yapmanın tasarrufu içerisinde mi?
Öyle ki;
24 aydır Karagöz ile eğlencenin ve coşkunun tadına varamayan TRAKYA'nın kulağı gelecek olan SESTE ve açıklanacak olan BOMBA isimlerde

Sadece Kırklareli'nin ve Merkez İlçeye Bağlı olan ilçelerin değil tüm Trakya'nın sahiplendiği ve bu yıl 25'ncisi yani çeyrek asırlık geçmişi ile sahne alacak Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali fırtına öncesi sessizliğini koruyor.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kırklareli'nden çıkartılacak olan 3 Milletvekili için diğer siyasi partilerin önünde olduğu, 24 ay gibi uzun bir süre Trakya bölgesini ziyaret etmemiş olan KARAGÖZ DÜŞÜNÜLDÜĞÜNDE diğer siyasi partileri ciddi manada korkutuyor.
7 Haziran Genel seçimlerine 35 gün kala, CHP ve Kırklareli Belediye Başkanlığının 25'ncisi Mayıs ayının sonunda düzenlenmesi planlanan Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivalini ŞÖLEN'e çevirmesinden emin olan Kırklarelili vatandaşın ise mizah dolu yaklaşımları gelecek olan isimlerin büyüklüğünü işaret ediyor.
"Bizlerin Yaz ateşi Kakava ve Karagöz'dür. 2014 yılında ülke olarak yaşadığımı talihsiz SOMA faciası nedeni ile ertelenen Festivalimiz ile alakalı olan gelişmeleri yakından ve merak içerisinde takip ediyoruz. Büyük İhtimal CHP ve Kırklareli Belediyesi Büyük ve görkemli isimleri Festival alanında bizlerin karşına çıkartır. Kısacası 2 Milletvekilliği Kırklareli'de Garanti olan CHP için Karagöz bir gol atar ve dedikleri gibi 3 - 0 olur." Sözleri ile Mayıs ayı sonunda festivalden beklentilerini işaret eden Kırklarelili vatandaşlar, Trakya genelinden yükselen HADİSE seslerinin gerçek olması dileğinde.
Tüm dünyanın kabul ettiği Türkiye'nin mega starı TARKAN'a teklif gittiği söylentileri ise Kırklarelili vatandaşı değil, esnafı ve işletme sahiplerini bile kazançlarının, Kırklareli Nüfusunun 10 Katı bir katılım olacağı öngörüsü ile birlikte heyecanlandırmış durumda.
30 Mart 2014 Yerel seçimleri ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası festival dahi yaşayamayan Trakya insanının gözü Kulağı Kırklareli Belediye Başkanlığında.
Diğer siyasi partilerin Karagöz nedeni ile bir adım önünde olan CHP ise bu durumu açık ara avantaja çevirecek mi? Tüm siyasi partilerle birlikte Kırklareli kamuoyu merak içerisinde.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Ne yani Kakava'ya falanca şarkıcı geldi diye belediyeye sahip partiye oy mu vericez ? Pazarı tamamlayamadığı sokakların Kırklareli'ne yakışmadığı belediye için oyları geri almamız lazım o halde. Gözboyamacaya kanmayacak ve oyuma sahip çıkacak kadar aklım yerinde.

  2. TARKAN Kırklareli için imkansız bir isim güldürmeyin lütfen :)

  3. Hadise gelecek Kırklarelinin herşeyi tamam olacak.