1, 2, 3 yetmez 4, 5, 6 olsun!

Ligin ilk 10 haftasında aldığı kötü sonuçlarla taraftarını korkutan, Kırklareli halkına "Ne oluyor bu takıma?"
dedirten yeşil beyazlı temsilcimiz Kırklarelispor, üst üste aldığı galibiyetlerle birlikte "Sana da bu yakışır" dedirmesini bildi. Deplasmanda Bugsaş Spor, iç sahada Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor derken, bir rakibini daha
deplasmanda darma duman eden ekip, Düzyurtspor'u 2-0 geçerek 3 maçtan 9 puan çıkarmasını bildi

Dört sezonda elde ettiği tecrübeler ile taraftarına, halkına ve takımına ne kadar değer verdiğini gösteren bir camia olan, ilk 10 haftada aldığı kötü sonuçlara rağmen soğukkanlılığını ve inancını kaybetmeyerek, 3'te 3 yapan ve hanesine 9 puan yazdıran temsilcimiz Kırklarelispor, ligde hızla üst sıralara doğru tırmanmaya devam ediyor.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, 10. hafta mücadelelerinin ardından son sıraya yerleşen, ardından oynadığı 3 maçı kazanarak 9 puan toplayan ve 12. sıraya yükselen Kırklarelispor, halkın takdirini toplamaya devam ediyor. Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, maçın ardından yaptığı açıklamada, takım oyununun tam anlamıyla oturduğu ifade etti. Can, sözlerinin devamında ise; "Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. Şehrimizin takımı asla düşme riski yaşamayacak" dedi.
"Bu yolun sonu aydınlık"
Konuşmasının devamında takımın gidişatının son derece iyi olduğuna dikkat çeken Can, "Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Takımımız tüm sıkıntılarını aldığı bu 3 galibiyetle birlikte geride bıraktı. Artık önümüz açık. Ligde en alt sırada, düşme tehlikesiyle burun buruna geldik fakat kendimizi asla kötü sona hazırlamadık.
Bu takım şehrin takımı, bu takım bizim takımımız ve bizler elimizden geldiği sürece Kırklarelisporumuzun her zaman daha iyi noktalara gelebilmesi adına mücadele edeceğiz. Bu galibiyet sevincini yaşamamızda emeği geçen herkese teşekkürler.
Bizi 1350 kilometre öteden desteklemeye gelen bütün cefakar taraftarımıza selam olsun. Hepinizi seviyorum. Bu yolun sonu aydınlık olacak inşallah" ifadelerine yer verdi.
"Sizler oldukça biz her zaman güçlüyüz"
Taraftarın takıma olan katkısının anlatılamayacak kadar çok olduğuna değinen Can, "Kırklarelispor diğer takımlara nazaran daha farklı bir yapıya sahip. Takım olarak taraftarımızdan çok fazla güç alıyoruz. Özellikle son haftalarda onların takıma olan katkıları, gelen galibiyetlerde pay sahibi. Kırklarelispor camiası olarak evimizden uzakta böyle iyi başarılara imza atabiliyor olmamız, bizleri daha fazla gururlandırıyor.
Çünkü çok uzun süredir kendi evimizde mücadele edemiyoruz. Stadımızın tamamlanmasıyla birlikte elde ettiğimiz bu başarılar, katlanarak artacaktır. Ben birkez daha, gerek iç sahada gerekse deplasmanda bizleri yalnız bırakmayarak, gücümüze güç katan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Aldığımız bu galibiyetlerde onların payı çok büyük" şeklinde belirtti.
"Pazarspor maçı 4'te 4 yapmamız için
güzel bir fırsat"
Önümüzdeki hafta oynayacakları Pazarspor maçına değinen Can, "Önümüzdeki hafta evimizde Pazarspor'u ağırlayacağız. Almış olduğumuz üst üste galibiyetlerle birlikte moral tazeledik. Takım olarak bu galibiyetlerin rehavetine kapılmadan, Pazarspor karşısında da galip gelmek istiyoruz.
Takım olarak durumumuz çok iyi. İnşallah önümüzdeki hafta Pazarspor'u evimizde mağlup ederek, üst üste dördüncü galibiyetimizi almak istiyoruz" ifadelerinin altını çizdi.
"İlk yarıyı en iyi şekilde sonlandıracağız"
Sözlerine son vermeden önce ligin ilk yarısını en iyi şekilde tamamlamak istediklerini vurgulayan Can, "Bu hafta oynayacağımız Pazarspor maçı dahil olmak üzere, ilk yarıda oynayacağımız son 4 maç. Evimizde Pazarspor'u konuk ettikten sonra, deplasmanda MKE Ankaragücü ile mücadele edeceğiz.
Ardından Göztepe'yi evimizde ağırlayacağız. Ligin ilk yarısındaki son maçta da Gümüşhanespor'a konuk olacağız. Hedefimiz bu 4 maçtan en iyi puanları çıkararak, ligin ilk yarısını en iyi yerde tamamlamak. Bizler takım olarak hedeflerimizden hiçbir zaman şaşmadık, şaşmayacağız. Kırklarelispor camiası olarak çizdiğimiz yolda, sonuna kadar mücadele edeceğiz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. helal olsun büyük başkan bu kırklareli senin eserindir aynen devam

  2. trakyanın gururu kırklar sizlerden çok daha başarılar bekliyoruz