11 Yıldır Sizinle Yürüyoruz

Önadım Medya Grubu Bünyesinde 21 Ocak 2004 yılında kurulan Kırklar Haber Gazetemiz, kısa süre içinde haftalık yayından; önce günlüğe, sonra da vasıflı yayın hayatına başladı. Genç ve dinamik kadrosuyla kısa zamanda Kırklareli'nde en çok    okunan ve yine halk tarafından en prestijli gazetesi olarak gösterilen KIRKLAR HABER GAZETESİ yeni yaşını kutluyor

Önadım Medya Grubu Sahibi Öznur Tüzün ve kızı Öznur Tamtürk'ü Kırklar HABER gazetesinin 11'nci yaşında aile dostları ve Kırklareli'nin tanınmış simaları yalnız bırakmadı.
Önadım Medya Grubu Tesislerinde organize edilen Kırklar HABER Gazetesinin doğum gününde verilen mesajlar ve HİZMET etmek vurgusu öne çıktı.
Kırklar HABER için
bir araya geldiler
Kırklareli Üniversitesi Rektörü Mustafa Aykaç, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ziver Zikri Demirel, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Kırklareli Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Hilmi Çiler, AK Parti Hukuk İşleri Başkanı İl Başkan Yardımcısı Fikri Altıntel isimleri ile
Önadım Medya Grubu bünyesindeki kardeş kuruluşları Önadım Gazetesi, KIRKLAR Haber Gazetesi, Gazetetrakya Gazetesi, Radyo Kırklar, Kırklar TV kadrolarında bulunan Hacı Murat Taner, Ferdi Kurtbayram, Kadir Usanmaz, Gülben Gökçen Dönmez, Hüseyin Narin, Burak Çama, Nüket Nazlı, Emre Demirbaş, Tansu Eser, Bahadır Çalışkan, İlyas Ergün, Dilek Erdi isimlerinin buluşmasında verilen mesajlar ise geçmişten günümüze sağlam temeller ile halk odaklı vizyonun oluşmasında etkili olan Öznur Tüzün'ün devamlı dile getirdiği insan merkezli talimatlar ve aşılamak istediği Gazetecilik ahlakıyla örtüşmesi dikkat çekti.
Öznur Tüzün;
"Hizmet İçin Varız"
"Kırklareli'ne, Bölgemize, Türkiye'ye hizmet etmek için varız. Her yıl büyüyen yapımız bizlerin ne denli doğru ve olunması gereken bir yolda olduğumuzu göstermekte." Sözleri ile Kırklar Haber Gazetesinin Doğum günü pastasını kesen Öznur Tüzün, gençlerin Ülke yararına doğru işler yapması için, kazandırılmasında etkin bir şekilde rol alacaklarını belirterek, İŞKUR ile ortak başlatacakları iletişim kursuna çok büyük önem verdiklerinin altını çizdi.
Kırklar Haber Gazetesi’nin Sorumlu Yazıişleri Müdürü Hacı Murat Taner ise, Kırklar Haber Gazetesi’nin kendine has ve takip edilen bir çizgisi olduğunu işaret ederek; "Önadım Medya Grubu'nun çiçeği burnunda Kırklar Haber'i 11. Yılını kutluyor. Ben Kırklar Haber'e son 4 yılda katıldım. Öznur Tüzün tarafından kurulan Kırklar Haber, Önadım Gazetesi düşünüldüğünde henüz çiçeği burnunda ama biz sadece Kırklar Haber'den, sadece Önadım Gazetesi'nden ya da sadece Kırklar TV'den ibaret değiliz. Gerek Kırklar Haber gerekse Önadım Medya Grubu bugün yalnızca Kırklareli'de değil Trakya'da sözü geçen, sözü edilen, sözü dinlenen bir medya kuruluşu. Kendine has değerleri olan kurumumuz asla İstanbul medyası gibi olmayacak" dedi.
"Büyük bir gurur
yaşıyoruz"
Kırklar Haber Gazetesi gibi kendine has bir çizgisi olan günlük yayının daha uzun yıllar hizmet etmesinin önemine vurgu yapan Taner; "Bugün çeşitli ziyaretler oldu gerek siyasi gerekse akademik boyutta bizi ziyaret ederek tebriklerini iletenler oldu herkese teşekkür ediyoruz. Özellikle Öznur Hanım'a bugün için teşekkür ediyoruz. Bize bir gün hazırladı ve bu kutlamayı yapmamızı sağladı. Bugün 11'nci yaşımızı kutluyoruz ama dileğimiz 22'nci, 33'üncü, 56'ncı yaş günlerimizi de kutlamak. Bugünümüzde bizi yalnız bırakmayanlara ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, sağolsunlar varolsunlar" cümleleri ile konuşmasına son verdi.
ÖNADIM MEDYA GRUBU OLARAK "Kırklareli'nin gelişen ve devamlı büyüyen bir İl olması amacı ile, Kırklarelili vatandaşların yollarını daha net ve aklı selim bir vaziyette görmeleri için 11 yıldır; Kırklareli'nin geçmişi ile geleceği arasında yön gösteren KIRKLAR HABER GAZETESİNE yeni yaşında başarılar diliyoruz"
"Dün erken saatlerden itibaren 1'nci Zincirlikuyu Geçidi Kat:1 no:5/A Karakaş Mahallesindeki adresimize gelerek, arayarak ve Sosyal Medya'dan mesaj atarak, "YANIMIZDA OLDUĞUNUZ İÇİN YANINIZDAYIZ" diyen Kırklarelili vatandaşlara Halka, doğru olanı taşıma çabası ile geçen, 11 yıl ve 3257 sayımızda bizi yerel anlamda en zirveye koydukları için TEŞEKKÜR EDERİZ"

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol