10 sporcu ile finallerdeyiz

Manisa'da düzenlenen Taekwonda Okullararası Grup       Müsabakaları'na katılan ilimiz Kırklareli, 6-8 ve 10-12 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan finallere 10 sporcu gönderme başarısına ulaştı. 8-10 Nisan tarihlerinde düzenlenen Okullararası Yıldızlar Grup Müsabakaları'nda 5 sporcu, 15-17 Nisan tarihlerinde düzenlenen Okullararası Gençler Grup Müsabakaları'nda 5 sporcu olmak üzere toplamda 10 sporcu ile finallerde mücadele edeceğiz

Taekwondo branşında yetiştirdiği sporcularla adından söz ettiren ilimiz Kırklareli, son düzenlenen okullararası müsabakalarda da farkını gösterdi. Yetiştirdiği milli sporcuların yanı sıra, birçok iyi dereceyi de kazanmasını bilen ilimiz, yeni bir başarıya imza atmak için kolları sıvadı. Başta 8-10 Nisan tarihlerinde düzenlenen Okullararası Yıldızlar Grup Müsabakaları'nda boy gösteren sporcularımızdan 5'i, ilimizi finallerde temsil etme hakkını kazandılar. Ardından düzenlenen Okullararası Gençler Grup Müsabakaları'nda da 5 sporcu ile başarı yakalayan Kırklareli,  6-8 ve 10-12 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek finallere giderek ilimizi temsil edecek.  
15-17 Nisan tarihlerinde düzenlenen 13 ilden 150 erkek ve 131 bayan olmak üzere toplam 281 sporcunun katıldığı Okullararası Gençler Grup Müsabakaları'nda dereceye giren 5 yetenekli sporcumuz, 10-12 Mayıs'ta Muğla'da düzenlenecek finallere gidecek. Okullararası Yıldızlar Grup Müsabakaları'nda mücadele ederek dereceye girme şansı yakalayan 5 yıldızımızda 6-8 Mayıs tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecek finallerde ilimizi temsil edecek. Kırklareli Taekwondo İl Temsilcisi Şadi Uysal, Kırklareli'nin taekwonda anlamında gelişimin her geçen gün büyüdüğünü, yakalanan başarıların gün geçtikçe arttığını ifade ederek;
"Kırklareli'nde birçok başarılı sporcu var. Bunlar arasında en çok başarının sağlandığı branşların başında taekwondo geliyor.  Çocuklarımızın spora önem vermeleri, sporu bu kadar benimsemeleri ve ders veren antrenörlerimizin işlerine verdikleri önem, ilimize gelen derecelerin sayısını arttırıyor. Çocuklarımızın spora yönelmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamanın yanı sıra, onlara daha sağlık ve daha düzgün bir hayatında kapılarını açıyor. Bu bizleri fazlasıyla mutlu ediyor" dedi.
"Daha büyük başarılar için elimizden geleni yapacağız"
İl Temsilcisi Uysal, daha büyük başarılara imza atabilmek adında ellerinden gelen her şeyi yapacaklarına dikkat çekerek; "İlimizi taekwondo anlamında temsil eden ve başarılar elde eden birçok başarılı çocuğumuz var. Onların daha iyi dereceler yapabilmesi ve yeni sporcuların gelişebilmesi adına elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. Buna tüm hocalarımız dikkat ediyor. İnşallah daha iyi başarılara el birliği ile imza atacağız" şeklinde konuştu.
"Sporcularımıza başarılar             diliyorum"
Sözlerine son vermeden önce ilimizi finallerde temsil edecek olan sporculara başarılar dileyen Uysal; "Bizi finallerde temsil edecek 10 sporcumuzda, kendilerini kanıtlamış ve taekwondaya ne kadar yatkın olduklarını ispatlamışlardır. Onların başarılarının her geçen gün büyüyeceğine inanıyorum. Mayıs ayında ilimizi temsil etmek adına Muğla ve İzmir'e gidecek çocuklarımıza başarılar diliyorum. Onların bizleri gururlandıracağına yürekten inanıyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.
İşte ilimizi temsil edecek başarılı sporcularımız;
Okullararası Yıldızlar Grup             Müsabakaları
Selin İmre (Grup 1'ncisi)
Seher Ülkü (Grup 3'ncüsü)
Beyzanur Güngör (Grup 3'ncüsü)
Sümeyyenur Ergin (Grup 3'ncüsü)
Burcu Hilal (Grup 3'ncüsü)
Okullararası Gençler Grup        Müsabakaları
Havva Burçe Göçmez (Grup 1'ncisi)
Emre Ülkü (Grup 3'ncüsü)
Elif Kübra Güngör (Grup 3'ncüsü)
Hülya Tabak (Grup 3'ncüsü)
Aleyna Yıldızdal (Grup 3'ncüsü) olarak 6-8 ve 10-12 Mayıs tarihlerinde Muğla ve İzmir'de düzenlenecek olan finallerde ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol