10 Yıllık Uyku Sona Erdi

Halk Tabanı 2004 yılından Beri Sormadığı En Ciddi ve Gelecek yerel Seçim rengini etkileyecek Soruyu Sordu 

"KARAHIDIR'DA SEL 10 YAŞINDAKİ 'SİYASET' ADINDAKİ CANAVARI ÖLDÜRDÜ" dedirten Kasım ayının en trajik görüntüsünü Kırklareli kamuoyuna sunan Karahıdır'daki İnsanlık dışı görüntüler sonrası, Kırklareli Belediye Başkanlığına tepkiler ÇIĞ gibi büyüyor. Belediye Binasına Gelerek Mağduriyetlerini iletenler, Mail ve telefonla hizmetsizliğe LANET edenler, Sosyal Medya'dan Kırklareli Kamuoyuna sunulan cümleler. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını gösteriyor 

Dünya'nın Kuyruklu yıldızları sorguladığı, Türkiye'nin kendi uçağını, Uydusunu, tankını yaptığı Milenyum zamanında Kırklareli'de çuvaldan bariyerler ise utandırdı. 10 yıldır Karahıdırlı'nın feryadına kulak tıkayan Belediye Başkanları için sarf edilen cümleleri ise, siyasetin Çarşamba gecesi ev ve işyerlerini basan SU'da cav verdiğini apaçık gözler önüne serdiği süreç dalga dalga halk tabanını sarmış durumda.
Belediyecilik anlamında 2004 yılından günümüze, dönel kavşaklarla Heykeller arasına sıkışmış görüntüsü ile ALT YAPI, ÜST YAPI, İÇME SUYU, OTOPARK, KAPALI PAZARYERİ gibi, olması gereken insan odaklı hizmetleri insanına sunma maharetini gösteremeyen Kırklareli Belediye Başkanlığı, Karahıdır'daki SEL gecesi sonrası vatandaşlar tarafından KARA LİSTEYE eklendi.
Tepkilerin merkezine oturan 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 yılında olduğu gibi 2014'yılının Kırklareli'sindede HEDEF tahtasında, ATATÜRKÇÜLÜK, CUMHURİYETÇİLİK, HALKÇILIK gibi ilkeler ile vatandaşın desteğini alarak Belediye Başkanı olan ve 5 yılını garanti altına alan siyasi isimlere tepkilerini sosyal medya'da dile getiren Kırklarelili vatandaşın,
EN DİKKAT ÇEKİCİ YORUMU! ! !
"Karahıdır'daki yağmurdan sonra şehrin yarısının bodrumlarındaki suyu çekme çalışmalarında göstermiş olduğunuz istikrarlı çalışmalardan dolayı halk perişan olmaya devam etmektedir. Artık bu şehrin alt yapısının elden geçme zamanı gelmedi mi? Ama biz CHP'liyiz ÖDENEK vermiyorlar. Değil mi? Edirne, Lüleburgaz, Pınarhisar, Babaeski CHP'li değil mi? yıllardır. Tercih doğru dedik, Yanıldık mı?" oldu.
Kırklareli Belediye Başkanlığının bu tür mağduriyetlerde yaptıklarını Tİ'ye alan yorumda, 2004 yılından günümüze gelininceye kadar HAYATA GEÇİREMDİKLERİ BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNİN çıkmayan ödenekler nedeni ile hayata geçmediği yalanını söyleyen Kırklareli Belediye başkanlığına diğer CHP'Lİ belediyeler işaret ediliyor.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Böyle olacağı belli değil miydi ? 26 Kasım 2014 Çarşamba 13:08:00

    Aday olarak ortaya çıkanlara rağmen sadece meclisin rahat ortamını solumuş belediyecilik hakkında zerre fikri olmayan birini seçerken bunu tahmin edebilirdiniz pekala beyler. Ceketini koysa oy alacak particilikte ısrar eden Kırklareli'nin bu seçiminin yalnış olduğu çok ortadaydı. 4 yıl daha mecbursunuz.